Dr Mark Trozzi

Omicron | En gåva och en varning

Omicron är mycket mild men ger en stor naturlig immunitet. Det är också ett tecken på att tvångsinjektioner driver SARS C0V2-utvecklingen i farliga riktningar.

Omicron gåvan

From Data Analytics to Models: Developing New Tools to ...Omicron är i allmänhet den mildaste och mest smittsamma versionen av Covid-19. Den är lätt att smittas, men har i allmänhet mycket milda eller inga symtom, och den ger en stor och långvarig naturlig och effektiv immunitet mot SARS C0V2 och alla dess varianter. Det är därför som många experter kallar det "en gåva" eller "ett säkert vaccin".

Ett problem med omicron har visserligen varit några mycket sällsynta neurologiska effekter, men dessa fall har varit ett undantag från de allra flesta som beskrivs som en mycket mild luftvägsinfluensaliknande sjukdom. Man behöver inte tveka att utnyttja tidiga säkra behandlingar.

De påtvingade injektionerna, som felaktigt kallas "vacciner", är följande inte säker. De har en dödlighet på minst 3% och 28% långvariga eller permanenta skador bara under de första tre månaderna.. De är inte effektiv. De farliga injektionerna skapar inte immunitet, utan snarare skadar immunförsvaret.

Webber Naturals Vitamin D3 1000IU Soft Gels - 180's ...Att låta omicron få sin gång, och att låta den säkra billiga och tidiga behandlingsalternativ finns tillgängliga, är ett säkert och intelligent sätt att främja verklig covid-19 immunitet, både som individer och samhällen.

Klaus Schwab on Reimagining Capitalism to Better Economy ...

Om riktig vetenskap kan stå vid rodret, snarare än den kriminella kovidsagendan, är omicron en gåva som gör det möjligt för oss att stoppa allt trams, lägga sista handen vid flockimmuniteten och återgå till att leva som normala, fria människor.

Vi förstår att det största hindret för denna nuvarande sunda strategi är de kriminella infiltratörerna i regeringar och institutioner, som har dikterat vansinniga mandat i två år och som är engagerade i vinster, makt och död som utförs i kovids namn. Vi behöver dem ur vägen, och vi fortsätter att be och arbeta för rättvisa varje dag.

Bill Gates om Omicron the Gift

Billionaire Bill Gates applauds 'great minds' in Edinburgh ...Personligen skulle jag inte lita på Bill Gates med något annat än en strumpeband. Ändå är vissa av de senaste ljuden från hans mun intressanta. Han erkänner att Omicron är en gåva till mänskligheten som tar slut, även om denna folkmordspsykopat kallar det "sorgligt".

"Tyvärr är viruset i sig självt - särskilt varianten Omicron - en typ av vaccin. Det vill säga att det skapar både B- och T-cellsimmunitet. Och det har gjort ett bättre jobb med att nå ut till världens befolkning än vad vi har gjort med vacciner."

Sorgligt?

Omicron varningen

Will the Covid Vaccines Stop Omicron? Scientists Are ...Omicrons kliniska mildhet ger faktiskt en möjlighet för alla som redan missat covid-19 att fånga denna milda variant och bygga upp en verklig immunitet mot coronavirus med brett spektrum, men Omicron är också en varning. Den visar en omfattande evolution av sitt spikprotein. Detta är en utveckling av viruset som främjas av de påtvingade injektionerna. Injektionerna utlöser dysfunktionella antikroppar som endast riktar sig mot spikproteinet. Detta sätter ett evolutionärt tryck på coronaviruset att utveckla sitt spikprotein för att undkomma de onaturliga antikropparna. Detta är "antikroppsmedierat urval". De påtvingade injektionerna stimulerar utvecklingen av coronaviruset, särskilt utvecklingen av dess spikprotein.

Den naturliga immuniteten är däremot inriktad på många aspekter av coronaviruset, och det är mycket svårare för coronaviruset att utvecklas så att det kan undgå den naturliga immuniteten. Den naturliga immuniteten fungerar mot alla varianter och främjar inte utvecklingen av coronaviruset.   

Om människor fortsätter att ta dessa injektioner kommer de att fortsätta att vara de levande petriskålar där spikproteinet utvecklas. Vi ser redan, som väntat, ökade infektioner, virusbelastning, överföring och dödlighet bland injektionsoffren. De är de mest sårbara för de varianter som de används för att odla genom denna injektionsinducerade process av antikroppsmedierat urval.  

Om denna process fortsätter och spikproteinet utvecklas ytterligare kan ett virus med ett mycket annorlunda spikprotein skapas. Det kan leda till att spikproteinet blir så annorlunda att det blir skickligt på att fästa och infektera mänskliga celler med hjälp av olika cellreceptorer, inte bara ACE2-receptorerna där coronavirus normalt fäster vid cellerna. Detta skulle vara ett mycket annorlunda coronavirus. Det skulle fortsätta mönstret att vara farligast för injektionsoffren, men det skulle så småningom kunna utgöra allvarliga risker även för friska naturliga människor.

Varningen från omicron är alltså ytterligare ett bra skäl att stoppa tvångsinjektionerna. Stoppa injektionerna och sluta driva på utvecklingen av SARS C0V2:s spikprotein.

Här är en intervju där denna injektionsinducerade utveckling av coronavirus och dess konsekvenser undersöktes.  

Skäl att sluta med Covid-injektionerna

Anti Slip, GLOW STOP SIGN, Safety Floor Decals

  1. De fungerar inte. De stoppar inte infektion eller överföring.
  2. De skadar allvarligt offrens immunförsvar.
  3. De driver utvecklingen av coronaviruset.
  4. De dödar och lemlästar sina offer.
  5. De ger miljarder dollar i fickorna på de mest ondskefulla människorna på jorden.
  6. Naturlig immunitet fungerar, och omicron gör det nu enkelt att få den.
  7. Säkra enkla behandlingar till överkomligt pris fungerar och underlättar snarare än hindrar utvecklingen av det naturliga immunförsvaret.

Sammanfattning

Omicron är en gåva. Låt den få sin gång, vaccinera och befria världen. Omicron är en varning; stoppa injektionerna innan vi driver virusets utveckling in på okänd och farlig mark.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Hjälp till att sprida ordet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut
sv_SESvenska