Dr Mark Trozzi

Spike Protein Shedding & Toxicitet

Offren för injektion av Covid-19 producerar internt giftiga coronoavirus spikproteiner. De utsöndrar också dessa toxiner, som kan skada deras kontakter.

Geninjektioner med coronavirus

Efter injektion av genetiskt material från coronavirus modifieras en persons celler så att de styrs av främmande genetiskt material från viruset att producera stora mängder modifierade coronavirusspikproteiner inom sig själva. Dessa spikproteiner uppges vara till nytta genom att de utlöser kroppens produktion av antikroppar som är riktade mot spikproteinerna, vilket innebär att de på detta sätt framkallar ett immunsvar.

Destruktivt immunsvar

Antikroppsberoende förstärkning av sjukdom

Det finns mycket allvarliga problem med detta immunsvar, bland annat antikroppsmedierad selektion, antikroppsberoende förstärkning och immundysreglering.

Dessa ämnen ligger utanför den här artikeln, men kan hittas i artikeln och videon: Covid "vacciner"; hur farliga är de?och här: Hur covidjobb skadar immunförsvaret och hjälper nya varianter att utvecklas.

Giftiga spikproteiner

Spike glykoprotein

För att återgå till de spikproteiner som massproduceras internt efter de genetiska injektionerna, är spikproteiner giftiga i sig själva. De orsakar sjukdom. Den onaturliga översvämning av spikproteiner som orsakas av injektionerna och som produceras av de mänskliga cellerna och cirkulerar i hela kroppen är orsaken till många av de negativa händelser och dödsfall som inträffar under veckorna och månaderna efter injektionen. I hela kroppen fäster dessa spikproteiner vid ACE2-receptorer som finns på många olika celler, i många olika vävnader och i många olika organ. Där har spikproteinet toxiska effekter. På grund av det stora antalet vävnader och organ som är rika på ACE2-receptorer kan spikeproteinförgiftning visa sig som eller orsaka många olika former av sjukdomar, t.ex. hjärtinfarkt, stroke, myokardit, missfall, utslag, diabetes, gastrointestinala sjukdomar och många fler. Dr Alexandra Henrion Caude höll en utmärkt presentation. till Världshälsorådet i november 2021 om sjukdomar som orsakas av spikproteiner efter injektioner av covid-19.

Detox efter injektion

Alla som får dessa covid-19 experimentella biologiska läkemedel har många risker och utmaningar att hantera. Spikproteiner är en stor del av de problem vi står inför. Det är viktigt att avgifta sig. Här är World Council For Health guide för avgiftning av spikprotein. Ärliga forskare, läkare och andra hälsoexperter som arbetar tillsammans i WCH uppdaterar och utvecklar regelbundet denna och andra WCH-riktlinjer.

Avlägsnande av

När kroppen producerar något ämne, i det här fallet även spikproteiner, kommer detta ämne i allmänhet att förekomma i varierande proportioner i många vävnader och vätskor i kroppen. Spikeproteiner utsöndras definitivt av kropparna hos injicerade personer. Se sidan 69 i Pfizers eget dokument: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf

Shed Spike Protein sårbarhet i kontakterna

Många människor rapporterar att de mår dåligt med olika symtom efter att ha varit i kontakt med personer som har fått de experimentella genetiska injektionerna. Dessa rapporter omfattar: barn med näsblödningar efter att deras föräldrar injicerats; kvinnor med menstruationsrubbningar eller till och med allvarliga livmoderblödningar efter klimakteriet efter att deras partner injicerats; ammande barn med tarmblödningar efter att deras mödrar injicerats; människor med utslag efter en sådan exponering; människor med kovidliknande symtom efter exponering och mycket mer.

När det gäller de utskjutna spikproteinernas inverkan på icke injicerade kontakter finns det en variation i känslighetsnivåerna och de sjukdomsprocesser som åberopas. En injicerad mans hustru kan till exempel verka okej, medan en annan mans hustru kan få menstruationsproblem, blödningar efter klimakteriet, utslag eller andra symtom.

Uppskattning av avlagringens varaktighet och försiktighetsåtgärder vid kontakt

Olika experimentella covidinjektioner använder olika "trojanska hästmetoder" för att få in det patenterade modifierade genetiska materialet från coronaviruset i de injicerade personcellerna.

PEGylerad nanopartikel

Pfizer och Moderna använder PEGylerade nanopartiklar för att få in spikproteinets budbärar-RNA-genmaterial i människans celler. För de flesta personer som injiceras med Pfizer- eller Moderna mRNA-experiment stiger spikeproteinnivåerna i blodet inom en eller två dagar efter injektionen och kvarstår på påvisbara nivåer i cirka fyra veckor efter injektionerna. Så för att vara försiktiga rekommenderar vi att man är medveten och minimerar kontakten med andra under cirka två månader efter injektionen, särskilt om de är kända för att vara, eller visar sig vara, känsliga, .  

Modifierat adenovirus

Till skillnad från Pfizer och Moderna finns det andra populära covidinjektioner (Astrazeneca, J and J) som använder modifierade adenovirus från apor som trojansk häst för att föra in DNA från coronavirusets spikprotein i mänskliga celler. Detta DNA kapar det mänskliga cellmaskineriet och styr produktionen av modifierade coronavirus spikeproteiner i dessa celler. Dessa adenovirusleveranssystem levererar coronavirus-DNA i stället för messenger-RNA. Detta medför olika skillnader. Vi har för närvarande inga uppgifter om blodets spikproteinnivåer över tid i blodet efter adnovirus/DNA-injektionerna.

Förekomst av spikprotein i blodet efter injektion.

Trots att nivåerna av spikprotein var låga i blodet fyra veckor efter injektionerna av nanopartiklar och MRNA har vi bevis för att spikproteiner fortfarande finns kvar i injektionsoffrens kroppar efter 4 månader, och även efter 15 månader efter injektionen. I vissa fall kan det krävas betydligt längre perioder av försiktighet när det gäller avklädning. Detta påverkas av variationer i fysiologin hos både injektionsoffren och deras kontaktpersoners känslighet för spikproteinerna.

Ämnet kompliceras ytterligare av den berättigade oron för att vissa människor reagerar annorlunda på gen-"terapin" och kan fortsätta att producera spikproteiner längre eller till och med på obestämd tid. Vi hoppas att detta är sällsynta undantag. Detta är i bästa fall ett gigantiskt oetiskt experiment, så vi är tvungna att komma ikapp och lära oss under tiden hur vi skall hantera den kris som har drabbat oss.

Många roller för Ivermectin

Leading Ivermectin 6mg Tablets Manufacturers, Suppliers in ...Ivermectin binder spikprotein, så förutom dess roll i behandlingen av kovider har det också en potentiellt viktig roll att spela i behandlingen av de dåliga effekterna av injektionerna, liksom att minska utskjutningen och behandla sjukdomar som de utskjutna spikproteinerna kan framkalla hos injektionsoffrens kontaktpersoner.

Sammanfattning

Den nuvarande tvångsinjektionen av större delen av befolkningen med dessa farliga genetiska experiment saknar motstycke. Vi befinner oss på okänd mark, så det är viktigt att vi är medvetna och uppmärksammar våra egna observationer. Variationer mellan mängden och varaktigheten av spikproteinutskiljning hos injektionsoffren, liksom variationer i känslighetsnivåerna för spikproteinets toxiska effekt bland deras kontakter, kommer att kräva ständig observation och försiktighet.  

Utnyttja de resurser som finns på Världshälsorådet för hälsa, inklusive WCH Spike Protein Detoxification Guide.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut
Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska