Fler dödsfall, Pfizers bedrägeri och Big Pharma som kollapsar

Finansiell expert Eduard Dowds djupa insikter och förutsägelser

"Wall Street håller på att vakna upp och inser att de har blivit förgiftade, och de är förbannade!"

Här är några viktiga punkter från Dowds intervju:

Pfizers kliniska prövningar är bedrägliga. Redan detta borde leda till att injektionerna omedelbart upphör. Detta bedrägeri orsakade dödsfall och lemlästade människor. Bedrägeri är ett brott; det finns ingen ersättning för detta, så de kan fly men de kan inte gömma sig.

VAERS, det brittiska gula kortet, DOD-läckage, livförsäkringsuppgifter och uppgifter från rättsläkarna visar alla på kraftiga ökningar av dödstalen i alla åldersgrupper sedan tvångsinjektionerna började. Man kan inte gömma kropparna.

Sedan tvångsinjektionerna inleddes har dödsfallen ökat med cirka 40%, i alla åldrar, unga och gamla. Dowd delar med sig av andra uppgifter från försäkringar, aktiemarknader och begravningsindustrin som alla visar samma sak: fler dödsfall sedan de märkliga injektionerna började. Jämför detta med covid, som inte ens orsakade en betydande ökning av dödligheten av alla orsaker.  

MSM ignorerar detta, men Wall Street gör det inte: Moderna-aktierna har sjunkit med 70%, Pfizers med 19%.  Dowd förutspådde detta fall för flera veckor sedan, till stor del baserat på uppgifter om livförsäkringar som visar dramatiskt ökade dödssiffror i alla åldersgrupper sedan kraftinjektionen inleddes.. Dödssiffrorna ökade inte 2020 när de förklarade den falska "pandemin", utan de började snarare en dramatisk, accelererande uppåtgående trend när injektionerna började användas 2021. Dödssiffrorna i USA accelererade ytterligare i augusti och september när Biden införde tvångsinjektioner. Det verkar vara en parabolisk kurva.

Dowd förklarar vidare hur de djävulska centralbankerna är djupt inne i den kriminella kovidiska verksamhetens orgiebädd. Deras bedrägerier med fiatvaluta, fraktionell reservutlåning och andra bedrägliga metoder , skapade och fortsätter att förvärra skuldbubblan. Denna bubbla måste oundvikligen spricka, vilket medför fattigdom och lidande för oss alla. Covid-kriminella är onda multitaskare; så förutom att döda och sterilisera människor, skapa en global tyrannisk regering och krossa mänskliga rättigheter, tillhandahåller Covid-verksamheten också en täckmantel för skuldkrisen. De planerar att skylla ekonomins kollaps, som de orsakade, på virus (eller de "ovaccinerade"), och de ska framstå som räddare när de genomför en "återställning" som gör att de återigen hamnar på toppen, och oss längre under deras fötter än någonsin. De flesta av oss anser att den framtid som de arbetar för att påtvinga oss i bästa fall är en "slavkoloni" och att den är helt oacceptabel.   

Tänk på att pensionerna inte kan betalas ut. Det sociala kontraktet har brutits, även om många människor inte vet det ännu. Vad är de kriminellas strategi? Dowd föreslår att innan folket kommer på det behöver de ett system på plats för att kontrollera upploppen, begränsa våra resor, kontrollera bankkonton osv. Detta är den typ av saker som vi redan ser införas i Kanada, Österrike, Australien och i varierande grad runt om i världen under WEF- och WHO-agenter som Trudeau. De använder sig av den medicinska tyranniets täckmantel. Som World Doctors Alliance påpekade 2020: "covid är en sanitär ursäkt för en global diktatur."  

När det gäller den närmaste framtiden kommenterar Dowd att Pfizer och FDA har konspirerat. Här finns bevis med dold kamera från en chef för FDA.

De är fångade, men alla tillsynsmyndigheter är korrumperade och kommer sannolikt inte att agera. Korruptionen är djupt rotad i centralbankerna och regeringarna. Dowd förutspår dock att den allmänna opinionens domstol kommer att vända politikerna mot sina corpsponsorer. Då kommer de politiska "råttorna" i regeringen att vända sig om och "tjalla" på sina företagssponsorer. De har problem och får panik. Deras panikartade åtgärder omfattar Bidens DHS som nyligen utsåg alla som yttrar en tanke som strider mot deras propaganda för tvångsinjektioner som "inhemska terrorister". De har ingenstans att ta vägen, så de tredubblar sina ansträngningar. 

Dowd råder oss att uppvaknandet accelererar och att vi kommer att vinna, men att det kommer att bli värre innan det blir bättre. Var modig nu.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska