Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Nödlagen upphävs och Trudeau-regimen avslöjas i hela världen

Världen fördömer diktator Trudeau, kanadensarna står upp med globalt stöd och nödlagen upphävs.

Trudeaus kontroll håller på att försvinna och frihetsrörelsen är starkare än någonsin.

Journalister och politiker runt om i världen kritiserar diktatorn Trudeau för hans angrepp på mänskliga rättigheter och yttrandefrihet. Samtidigt finns det jublande scener av fortsatta protester. Frihetskonvojens kärlek och mod brinner starkare än någonsin, över hela Kanada och världen.

Trudeau upphäver lagen om nödsituationer

Under påtryckningar upphäver Trudeau nödlagen, men fortsätter att ljuga om den fredliga frihetskonvojen för att försöka rättfärdiga vad han har gjort.

Den ikoniska kanadensiska människorättsaktivisten Chris Sky förklarar den förestående senatsomröstningen som troligen ledde till Trudeaus återkallande.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska