Dr Mark Trozzi

Trudeau-regimen får mer makt, men folket reser sig

Intensiv intervju med Dr Paul Alexander. Hur Honduras behandlade covid, med dr Valerio. Den makthungriga Tudeau-regimen. Strejk i hela landet. Ytterligare två exceptionella journalister anländer till Ottawa.

Dagens inlägg innehåller:

  1. En ny intensiv 7-minuters intervju med Dr Paul Alexander. Han kommer inte att låta sig tystas av Kanadas kovida brottslingar.
  2. Dr Valerios 20 minuter långa presentation till WCH där han förklarar hur Honduras tillhandahöll säker och effektiv behandling av kovid och räddade tusentals liv.
  3. Brottsminister Trudeau driver på för att behålla sina nya befogenheter att införa undantagstillstånd; "för vår frihet".
  4. Canada's Freedom Truckers uppmanar till en strejk i hela Kanada för att fortsätta kampen för att återupprätta mänskliga rättigheter och rättsstatsprincipen i vårt land.
  5. Will Dove och Cris Vleck från Strong and Free Canada har just anlänt till Ottawa för att undersöka platsen för Trudeaus brutala angrepp på fredliga demonstranter och hjälpa till att hitta vägen framåt.

Dr Paul Alexander låter sig inte tystas av Kanadas kovidkriminella

Dr Paul Alexander med Anita Krishna. Dr Alexander kan inte låta sig mobbas och skrämmas till tystnad. Här förklarar han otvetydigt: De så kallade "vaccinerna" har misslyckats fullständigt; inget av regeringens diktat har haft någon nytta, de har bara orsakat skada; läkar- och kirurgkollegierna i hela Kanada är ansvariga för att tusentals kanadensare har dött genom att blockera säkra och effektiva behandlingar och samtidigt vara medbrottslingar till tvångsinjektionerna; Dinosauriemedia är skrupelfria statliga propagandister som är djupt involverade i desinformationen och dödandet av kanadensare, liksom i förföljelsen av läkare som vägrar att låta sig tystas och skrämmas, utan i stället fortsätter att avslöja och förklara de kovida sanningarna för kanadensarna. (7 minuter)

Vi kan hjälpa till att stödja Dr Alexander här. Han har offrat allt personligt för att rädda kanadensiska liv och berätta sanningen.

Hur Honduras tillhandahöll säker och effektiv behandling av kovid och räddade liv

Vid Världshälsorådets generalförsamling den 14 februari presenterade dr Fernando Valerio hur man lyckats rädda liv i Honduras med hjälp av säkra, prisvärda och effektiva behandlingar. Som dr Alexander förklarade ovan dog tusentals kanadensare i onödan av covid eftersom samma livräddande behandlingar blockerades av de kanadensiska läkar- och kirurgkollegierna och deras medbrottslingar, inklusive federala och provinsiella regeringar. Se vad som kunde ha gjorts och hur människor inte behövde dö. (20 minuter)

Trudeau försöker upprätthålla sina nya befogenheter att införa undantagstillstånd; "för vår frihet".

Trots att de fredliga, lagliga demonstranterna redan har misshandlats av polisen och tusentals kanadensare tvingats bort från vårt eget parlament, fortsätter Trudeau att driva på för att främja och upprätthålla sina diktatoriska befogenheter enligt "Emergency Act". Kanada befinner sig i krigslagar och han planerar att hålla det så. (80 sekunder)

Med samma nedlåtande tonfall manipulerade Trudeau det kanadensiska psyket på ett helt annat sätt 2015. Detta var i motsats till den regering som föregick honom. Lägg märke till det överdrivna falska känslomässiga talinnehållet som är typiskt för en psykopat. (1 minut)

Freedom Truckers uppmanar till strejk i hela Kanada

Freedom Convoy Truckers uppmanar till en strejk för lastbilschaufförer och medborgare i hela Kanada, tills Trudeau avsätts från sitt ämbete, nödlagen upphävs och alla covidmandat upphör. (9 minuter)

Teamet Strong and Free Canada anländer till Ottawa

Teamet Strong and Free Canada bestående av Iron Will Dove och Cris Vleck har just anlänt till Ottawa. Efter polisbrutaliteten har lastbilschaufförerna och demonstranterna flyttat. Will och Chris kommer att få veta mer och tillhandahålla dagliga rapporter och direktsändning.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut
Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska