Dr Mark Trozzi

Covids lögner och brott med läkarna Cahill, Ardis och Trozzi

19 februari: avsnitt av Prof Dolores Cahill Show, med Dr Trozzi & Dr Bryan Ardis

Dr Trozzi deltog tillsammans med professor Dolores Cahill, en framstående immunolog och Covid Sanningsaktivist, och Dr Bryan Ardis, en läkare från Texas, i en diskussion om covid-lögner och brott, och Kanada.

Professor Dolores Cahill är en skicklig immunolog, uppfinnare, ordförande för World Freedom Alliance och en passionerad förkämpe för vetenskap, aktivism och mänskliga rättigheter. Hon har stått i frontlinjen för att avslöja den kovida sanningen sedan lanseringen av den kovida agendan mot alla människor runt om i världen. Dr Cahills viktiga globala vetenskapliga ledarskap innebar bland annat att hon i början av 2020 slog larm om antikroppsberoende förstärkning och avslöjade de dödliga resultaten i djurförsök från injektioner som de som nu tvingas på världens befolkning.

Som klinisk läkare sedan trettio år tillbaka vet jag hur sant det är att "vi ser långt genom att stå på jättars axlar". Inom den goda medicinen är jättarna ofta utmärkta medicinska forskare som dr Paul Alexander, professor Dolores Cahill, dr Geert VandenBossche, dr Rob Verkerk och dr Michael Yeadon för att nämna några. Dessa forskare och andra har varit en inspiration och en källa till kunskap för oss under hela plandemin.

När professor Cahill nyligen bjöd in mig som gäst i sitt radioprogram tog jag chansen att tala med en personlig hjälte. Jag hoppas att ni tycker om intervjun. Professor Cahill, dr Bryan Ardis från Texas och jag själv hade ett avslappnat, men mycket öppet samtal. Vi utforskade våra erfarenheter från det medicinska och vetenskapliga samfundet: det är en sorglig övergång från konst och vetenskap till kult och brottsplats. Diskussionen fokuserade också på den kanadensiska situationen, lastbilschaufförer och Trudeau, liksom på Världshälsorådet, och på strävan efter rättvisa, ett slut på kovida övergrepp och bedrägerier, och en återgång till rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna i vår värld.

Veckolänken för Prof Dolores Cahill Show och det växande biblioteket med avsnitt finns här: https://tntradio.live/shows/dolores-cahill-show/ 

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut
Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska