Laboratorieanalys avslöjar icke offentliggjorda ingredienser och troligen grafen i flaskor från Pfizer, Moderna och AstraZeneca.

Introduktion

Världshälsoorganisationens partner har säkrat fyra flaskor med så kallade "covid-vacciner" och har slutfört den första laboratorieanalysen. Interimsrapporten om alla fyra flaskorna: 1 Pfizer, 2 Moderna och 1 AstraZeneca, avslöjade definitiva, ej offentliggjorda ingredienser, med hög misstanke om grafen.

Dr Rob Verkerk PhD grundare av www.anhinternational.orgoch medordförande för WCH Health and Humanities, lade fram interimsrapporten förra veckan vid Världshälsorådets generalförsamling. Verkerk är en skarpsinnig forskare som förklarar djup vetenskap på ett språk som vi alla kan förstå. Han har varit en viktig sanningsledare, och vi har ofta dragit nytta av och hänvisat till hans arbete. Dr Verkerk är också medordförande i WCH:s kommitté för hälsa och humaniora, där Dr Trozzi också ingår. Här förklarar Dr Verkerk på bara 13 minuter på ett utmärkt sätt vetenskapen bakom analysen, där Raman-spektroskopi användes.

Du kan delta i generalförsamlingens veckovisa möte fritt varje måndag klockan 14.00 EST (Torontotid) här: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska