Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Laboratorieanalys avslöjar icke offentliggjorda ingredienser och troligen grafen i flaskor från Pfizer, Moderna och AstraZeneca.

Introduktion

Världshälsoorganisationens partner har säkrat fyra flaskor med så kallade "covid-vacciner" och har slutfört den första laboratorieanalysen. Interimsrapporten om alla fyra flaskorna: 1 Pfizer, 2 Moderna och 1 AstraZeneca, avslöjade definitiva, ej offentliggjorda ingredienser, med hög misstanke om grafen.

Dr Rob Verkerk PhD grundare av www.anhinternational.orgoch medordförande för WCH Health and Humanities, lade fram interimsrapporten förra veckan vid Världshälsorådets generalförsamling. Verkerk är en skarpsinnig forskare som förklarar djup vetenskap på ett språk som vi alla kan förstå. Han har varit en viktig sanningsledare, och vi har ofta dragit nytta av och hänvisat till hans arbete. Dr Verkerk är också medordförande i WCH:s kommitté för hälsa och humaniora, där Dr Trozzi också ingår. Här förklarar Dr Verkerk på bara 13 minuter på ett utmärkt sätt vetenskapen bakom analysen, där Raman-spektroskopi användes.

Du kan delta i generalförsamlingens veckovisa möte fritt varje måndag klockan 14.00 EST (Torontotid) här: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska