Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

En mörk dag i Kanadas historia | Polisen brutaliserar folket

Tyranni och brutalitet på prov. Polisen uttömmer sin möjlighet att välja frihet framför rädsla.

Polisbrutalitet i Ottawa, 18 februari 2022

Den 18 februari 2022 kommer att gå till historien som en mörk och tragisk dag i kanadensisk historia då tyrannisk regeringsövergrepp och polisbrutalitet ledde till att fredliga demonstranter olagligt arresterades och att vissa av dem misshandlades och trampades ner av poliser till häst.

Fredlig senior trampades ner av monterad polis

Fredliga seniorer trampades ner av polis till häst: "Ni krossar mitt hjärta! [Den här rörelsen] är fred, kärlek och lycka. Vi är en fredlig protest!"

Dr Trozzi 19 februari 2022 Tal om frihetskonvojen: "Justin Trudeau och Chrystia Freeland är de farligaste våldsbrottslingarna i Kanada just nu"

Dr Paul Alexanders meddelande:

Jag kan inte säga mer i dag; jag var tvungen att flytta från det röda restriktionsområdet i morse eftersom jag var hotad; detta är mycket rörligt, spänt, mycket allvarligt, polisen gör sitt bästa., men har varit ombads att kränka människor.

Man kan inte klandra polisen, de bor i dessa samhällen och samarbetade så bra med lastbilschaufförerna. Min roll har varit en vetenskaplig, en stödjande roll för Peckford och lastbilschaufförerna.

Lastbilschaufförerna har vunnit, för regeringen, Trudeau förhandlade aldrig med dem och var tvungen att tillgripa brutalt våld för att flytta dem och få ut dem... Ingen förhandling, bara brutalt våld, så i praktiken har regeringen förlorat helt och hållet; man måste se till helheten här...

Det är svårt vad polisen gör; det är helt klart olagligt; de borde ta ett steg tillbaka; de måste tänka på alla de ovaccinerade lastbilschaufförer som tog ställning och som riskerar att förlora allt... Deras levebröd... Polisen måste ta ställning och gå samman och säga "det här är fel!" Jag tycker verkligen det... och om de förlorade sina jobb, ja, det får vi ta itu med efter att många har förlorat sina jobb...

Jag är mycket bekymrad och upprörd över dem som arresterar dem. Trampande med hästar osv. Detta är förödande. Jag är chockad över detta, de ska upprätthålla och verkställa lagen, inte olagliga handlingar som dikteras av en orättfärdig störd regering. Jag hoppas och ber för att de snabbt och omedelbart ska se ljuset.

Jag älskar det blå, jag stöder polisen, jag börjar där och jag avslöjar allt. Men jag vet när de har fel och här är de. De måste vara villiga att gå samman nu och säga NEJ till Trudeau-regeringen.

Om polisen förenade sig i samma antal som lastbilschaufförerna skulle det vara omvälvande och bidra till att lösa problemet. Det finns inget olagligt eller fel i det som lastbilschaufförerna gör, det vet jag eftersom jag är här.

Alla måste välja sin integritet, men på någon nivå måste polisen välja. Att behålla sitt jobb är inte det enda vi kämpar för i livet, men samtidigt är det svårt för dem och det härjar för dem, jag har talat med många.

Regeringen, Trudeau, gjorde detta; detta är psykopati. De liberala parlamentsledamöterna måste nu tänka på partiets långsiktiga överlevnad under honom och på de kommande valen. Ja, i boxen löser vi mycket och även i domstolarna. Vi måste fortsätta att försöka i domstolarna också, hur korrumperade de än verkar vara.

I dag var en av de mörkaste dagarna i Kanadas historia, och jag tystas nu av Trudeau. Jag är ett hot med mina ord och min förståelse för vetenskapen och alla COVID:s misslyckanden, från låsningar till "vacciner". Du sitter tillbaka, alla hälsovårdstjänstemän vrider sig som contortionister och försöker säga till dig "ok, vi borde gå framåt nu och det verkar bli säkert nu". De springer iväg, för vi har straffat dem öppet och kommer att fortsätta att straffa dem, de är misslyckade och korrumperade hälsovårdstjänstemän, de federala, de provinsiella och de kommunala; korrumperade, odugliga, ovetenskapliga, vårdslösa och farliga idioter. Untermensche. Det är deras politik som har skadat tusentals kanadensare, inklusive dödat tusentals. Den här truckerprotesten är större än protesten, den handlar om själva hjärtat och själen i Kanada och hur det kommer att se ut i framtiden. Men gör inga misstag, lastbilschauffören styr världen!

Som vetenskapsman är jag upprörd och arg över vad regeringen har gjort i dag i Ottawa, för de har ingen vetenskap på sin sida och verkligheten är att striden handlar om en politik som lastbilsförarna har vetenskapen på sin sida och regeringen inte har, men regeringen vill inte ens förhandla om en rimlig och fredlig lösning.

Den är flytande, farlig, mycket allvarlig och spänd som du ser i medierna. Det är verkligt.

Korpral Danny Bulford, som jag lärde känna personligen och som var en krypskytt som skyddade Trudeau (han vägrade "vaccinet" och drabbades av konsekvenserna), arresterades i morse efter en genomgång som vi höll; jag informerades om att jag skulle arresteras om jag gick längre in i den begränsade röda zonen runt parlamentet. Jag fick veta av informerade personer att jag INTE skulle gå in i zonen från och med i dag, utan LÄMNA. Jag fick veta av dem som upprätthöll reglerna att de känner mig, att de har följt mig och McCullough och Malone osv. och stöder vårt tänkande och att de befinner sig i en svår situation i sina jobb; att de gjorde sitt jobb; att när jag talar på scenen berörs de av uppgifterna, vetenskapen och budskapet, och att varken de eller deras familj har hört det på detta sätt tidigare och tackade mig, tackade mig djupt, att de älskar och stöder lastbilschaufförerna och vet att "vaccinet" inte fungerar och till och med är skadligt och att de fruktar för sin egen säkerhet nu, eftersom de har läst mycket om skadorna efter att ha tagit "vaccinet", tvingats, tvingats, men att de sedan sade till mig uppriktigt: "Dr. McCullough och McCullough har inte gjort det. Alexander, om du rör dig ytterligare en centimeter in i zonen kommer du att arresteras";

Jag insåg genast att det var för att tysta mig och Roger, att jag tystades genom hot om arrestering, omedelbart; och att jag borde sluta, det var vad regeringen försökte göra, att de förlorade berättelsen och att jag måste tystas som en skeptiker och motsägelsefull och att jag blev ett problem med det budskap jag levererade på scenen utanför parlamentet; jag blev chockad men jag hatar inte polisen och personerna vid kontrollpunkterna och perimetrarna, jag älskar dem fortfarande, verkligen, vackra människor, jag förstod och flyttade tillbaka; Jag följde vad jag fick höra, särskilt från personer med kontakter som visste vad som hände bakom kulisserna. Jag fick information under dagen om att mitt budskap och mina skrivelser och intervjuer har skadat regeringen genom att det når fram till befolkningen, till gruvor, McCullough, Risch, Trozzi, Hodkinson, Malone, Urso osv. att budskapet har en effekt och att många parlamentsledamöter lyssnar och flyttar sina positioner, men att jag nu var i fara om jag rörde mig i närheten av parlamentet, inte ens till det hotell jag bodde på. Jag fick inte röra mig.

Jag kan inte säga mer vid denna tidpunkt, men jag kommer att göra det så snart jag kan. Jag vill att detta ska lösas och jag vill att regeringen och lastbilsförarna ska vinna; båda, fred; regeringen har fel, förödande fel här för vad den har gjort. Den har kränkt människor på ett fruktansvärt sätt och jag lider för polisen som har hamnat i en ohållbar situation när de måste återvända till de människor som de jagar. Lastbilschaufförer vars protester har varit fredliga. Jag vet, jag har varit här. Trudeau har gjort fruktansvärda saker här, han borde skämmas och historien kommer inte att döma honom välvilligt.

Dessa "vacciner" har försatt våra poliser och militärer i en mycket skadlig situation och jag skriver det med vetskap om konsekvenserna som en global forskare som arbetat mycket med och är kunnig inom COVID; det är min åsikt att många av våra poliser och soldater kommer att drabbas av medellånga och långsiktiga konsekvenser av "vaccinerna" och upp till döden; många har redan dött av dessa och tillverkarna av "vacciner", inte heller CDC eller NIH har säkerställt ordentliga studier för att utesluta skadorna och riskerna. Jag är rädd för våra poliser och militärer, och de har blivit vilseledda och ljugit för av folkhälsoföreträdarna vid Health Canada och PHAC, liksom av folkhälsoföreträdarna på provinsnivå under premiärminister Doug Ford.

https://palexander.substack.com/p/i-cannot-say-more-today-i-had-to?utm_source=url

Kanadensiska rättsexperter fördömer Trudeaus olagliga åberopande av nödlagen

Trudeau har aldrig bjudit in till någon dialog med de tusentals fredliga demonstranter som reste till Ottawa, men han gömde sig med en "covid-kontakt" som ursäkt. Trudeau försöker använda undantagstillstånd mot folket och släcka ut demokrati, yttrandefrihet och hopp från vårt land.

Canada Freedom Convoy ledare 10 pm, Feb 18 rapport

Stora källor till ständiga uppdateringar från frontlinjen i Ottawa för Instagram-användare

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska