Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Kraftfullt budskap från Dr Nagase till de kanadensiska hjältarna i Ottawa

Ett djupt budskap från Dr Nagase

Dr Nagase erkänner de utmaningar och möjligheter som vi står inför efter Trudeau-regimens avskaffande, med ett rättssystem och en regering som bygger på lögner. Den intelligenta, ärliga, modiga och etiska läkaren delar med sig av insikter från många kunskapssfärer, inklusive historia, politik, förståelse för de första nationerna och de juridiska knepen hos vår världs skurkar.

När vi funderar över Dr Nagases råd att fråga en domare om han står under den högsta auktoriteten, Gud, var snäll och hänvisa till vår nations högsta lag. Den första raden i stadgan är faktiskt: "Kanada är grundat på principer som erkänner Guds överhöghet och rättsstatsprincipen."

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska