Kanadensarna är starka, men akta sig för LRAD-vapen

Dessutom: Vi uppmanar senatorer att återkalla Emergency Act.

Kanadensarna står enade

Kanadensarna står tillsammans mot Trudeaus psykopatiska folkmordsdiktatur. Många militärer och poliser förstår sina eder till lagen, inte till regimen. Här är en upplyftande 4 minuter lång video:

Våra oförytterliga rättigheter och friheter är fortfarande giltiga för alla kanadensare. Enligt lag måste Trudeau, Freeland och andra av deras medbrottslingar tas i förvar och få sina friheter, t.ex. att röra sig fritt, upphävda. Klausulen om "rimliga begränsningar" i tabellen gäller dem, inte fredliga demonstranter.

"Den kanadensiska stadgan om rättigheter och friheter garanterar de rättigheter och friheter som anges i den med förbehåll för följande rimliga gränser som föreskrivs i lag och som kan påvisas vara motiverade i ett fritt och demokratiskt samhälle och som skadar andra.." - Punkt 1 i stadgan.

Vidta åtgärder för att upphäva lagen om nödsituationer.

Tack för att ni fortsätter att svara på uppmaningen att ringa era federala parlamentsledamöter i Ottawa och era valkretsar, och för att ni ansluter er till petitionen till senaten. Det räcker med 20 parlamentsledamöter för att föreslå att nödlagen, som Trudeau har använt som vapen mot sina kritiker, ska upphävas.

Utöver petitionen till senaten kan du också kontakta någon eller några av de 105 kanadensiska senatorerna via telefon eller på annat sätt som du väljer; endast tio av dem krävs för att föreslå att Trudeaus omotiverade och därmed olagliga maktövertagande med hjälp av nödlagen ska återkallas.

Här är kontaktuppgifter till våra 105 senatorer. Må goda senatorer lyssna på vår varning och delta i försvaret av kanadensare, mänskliga rättigheter, vår konstitution och våra mest grundläggande lagar.

LRAD-vapen och hur man skyddar sig

Akta er för LRAD (Long Range Acoustic Devices), ett vapen som används mot oskyldiga demonstranter av globalistiska tyranner runt om i världen. De kan också kallas MIMO-apparater (Maximum Input Maximum Output) och fungerar på olika vapenfrekvenser som är högre än vad oskyldiga människor redan har fått utstå. När de används i sitt ljudområde använder de intensiva ljud för att orsaka sjukdomar. Ta med ljudisolerande öronproppar och ljudblockerande öronskydd till protesterna och ha dem redo att användas. Ljuddämpande hörlurar fungerar inte mot LRAD. Här är några bilder från deras senaste utplacering i Australien, en nation som är förtryckt av en liknande kovidisk agenda.

 

 

Så här ser en lögnare ut när han döljer användningen av LRAD-vapen mot folket i Australien (90 sekunder):
Här berättar ett synligt skadat offer för den australiska regeringens användning av LRAD-vapnet mot fredliga demonstranter om sina symptom (6 minuter):

Om Trudeau och Freeland vill tvinga på oss mordvapnet, är det säkert inom ramen för deras moraliska fördärv att använda detta vapen mot folket.  

Här kan du se hur en australisk parlamentsledamot frågar om användningen av LRAD mot demonstranter vid protesten den 12 februari, och den sittande regeringens hånfulla svar, samt bilder av olika former av anordningar i användning. (2 minuter)
Vi har obekräftade rapporter om LRAD:er som levererats till Ottawa.

USA:s obduktion av tonårspojkar visar att injektion orsakade deras död

USA:s obduktion av tonårspojkar visar toxisk kardiomyopati, vilket bevisar att de så kallade "vaccinerna" orsakade deras död..

Dessa fynd missas eller försummas vid offentliga obduktioner i Kanada och på andra håll, eftersom de tekniker som krävs för att leta efter dem inte används. Se Dr Burkharts material här (andra videon på denna sida):  https://drtrozzi.org/2021/12/30/dr-bhakti-injection-induced-autoimmune-disease-death-and-plagues-to-come/

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska