Dr Mark Trozzi

Global revolution, amerikansk konvoj och ett brådskande samtal från Ottawa.

Kanadensare och vår frihetskonvoj inspirerar det globala upproret mot tyranni. Spännande nyheter om konvojen i USA. Snabbt agerande för att hjälpa till att stoppa Trudeau.

1. Kanada inspirerar världen och USA:s konvoj

Trudeau har befäst sin plats i historien som skurk och folkets fiende. Kanadensare och våra fina lastbilschaufförer inspirerar världen. Våra kusiner i söder är med oss. Amerikanerna förbereder sig för att starta en amerikansk frihetskonvoj den 5 mars från en massiv Defeat the Mandates-rally i Kalifornien. Efter det historiska mötet kommer den amerikanska frihetskonvojen att resa genom USA till det amerikanska korruptionsboet i Washington DC.

Mänskligheten, vi tar tillbaka vår värld, våra huvudstäder, våra regeringar, våra rättigheter och friheter, och vi skipar rättvisa mot de covidiska brottslingarna i toppen. Det är därför dessa skurkar får panik; de kan inte fly från vad de har gjort. Detta är en fantastisk 10-minuters video.

2. Brådskande uppmaning till Ottawa. Freedom Truckers Convoy uppmanar till omedelbar förstärkning.

Är du redo att resa till Ottawa nu? Är du i Ottawa nu? Kom ner till mötet. Historien sker nu.

3. En annan uppmaning till handling. Brådskande men kortfattad. Hjälp till att stoppa Trudeau.

I dag, liksom i går, ber vi att vår polis och militär ska uppfylla sina uppdrag: att upprätthålla lagen, försvara folket och försvara konstitutionen. För att göra detta måste de ta Trudeau, Freeland och andra i förvar.

Under tiden sitter denna psykopat fortfarande vid rodret för den federala regeringen. Vi måste alla enas mot honom. Ingen får följa eller stödja hans regim. Hjälp till att stoppa Trudeau från att utvidga sina diktatoriska befogenheter över en natt genom att omotiverat åberopa den federala nödlagen.

Kanadensare Ring din federala parlamentsledamot i dag och uppmana dem att rösta mot att åberopa lagen om nödsituationer. Du kan hitta din parlamentsledamot genom namn eller genom att söka med ditt postnummer här: https://openparliament.ca/politicians/      

På vänster sida av din parlamentsledamots sida finns alternativet "Din åsikt" med "Kontakt" under det. Där hittar du telefonnumret till din parlamentsledamots kontor i Ottawa och till hans eller hennes valkrets. Ring båda.

För mer information, tips om åtgärder eller uppdateringar, gå till https://tbof.ca/call-to-action-stop-the-mergency/    

Icke-kanadensare kan också hjälpa till. Ring Kanadas ambassad eller konsulat i ditt land och uttryck din oro över Trudeau-regeringens extrema diktatoriska åtgärder mot medborgarna. Du hittar enkelt telefonnumret till ambassaden eller konsulatet här:  https://travel.gc.ca/assistance/embassies-consulates

Dessutom kan hHär finns en petition till den kanadensiska senaten om att RÖSTA MOT FÖRSLAGET OM BEKRÄFTELSE AV EN UNDANTAGSFÖRKLARING

Nya scener från den fredliga, kärleksfulla protesten i Ottawa

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut
Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska