Dr Yeadon | Kalibrering av ett dödande vapen

Det finns stora avsiktliga variationer mellan partier med tvångsinsprutning.

Introduktion

Dr Michael Yeadon är en sällsynt och högt kvalificerad forskare, som har hållit fast vid vetenskaplig och social etik från det att kovidbrotten inleddes.

Han har bland annat varit tidigare vice ordförande för RRD (Respiratory Research Development) på Pfizer. Nu förklarar dr Yeadon vetenskapliga data som avslöjar orsaken till den stora variationen av skador och dödsfall till följd av experimentella injektioner. Det finns tydliga bevis för att partiernas innehåll är olika! Han beskriver denna avsiktliga skillnad mellan partierna som "kalibrering av ett dödande vapen".

Om Dr Michael Yeadon

Dr Michael Yeadon är forskare inom allergi- och andningsmedicin med 23 år inom läkemedelsindustrin, bland annat som Chief Science Officer för Pfizer.

"Det har blivit helt klart för mig, även när jag pratar med intelligenta människor, vänner, bekanta ... och de kan se att jag berättar något viktigt för dem, men de kommer till den punkt [där jag säger] 'er regering ljuger för er på ett sätt som kan leda till er och era barns död', och de kan inte börja engagera sig i det. Och jag tror att kanske 10% av dem förstår vad jag sa, och 90% av dem förnekar sin förståelse för att det är för svårt. Och min oro är att vi kommer att förlora detta, eftersom människor inte vill hantera möjligheten att någon är så ond...". - Dr Michael, april 2021

CCE:s köpta och betalda dinosauriemedia försöker stämpla honom som "anti-vaccinatör", vilket är absurt eftersom vi inte talar om vacciner, utan om påtvingade injektioner av covid-19 som inte är vacciner. Dr Yeadon är en forskare i andningsmedicin i världsklass, som inte hade några problem med några riktiga vacciner under alla decennier av sin karriär, fram till covid och de påtvingade injektionerna.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska