Dr Maria Hubmer-Mogg | Mod i fascismens tecken

"Var stark, följ inte med, säg "Nej, nej, nej, nej" tills hela detta nonsens upphör" - Dr Maria Hubmer-Mogg

Kommentarer från Dr. Trozzi

Jag är mycket stolt över att kalla Hubmer-Mogg min vän och allierade i kampen för sanning, rättvisa, mänskliga rättigheter och värdighet. Vi arbetar tillsammans i Världsrådet för hälsa. Hennes övertygelse, mod och hårda arbete är en inspiration för oss alla i rörelsen för sanning och rättvisa i fråga om covider.

Jag är tacksam mot Dr Hubmer-Mogg och Iron Will Dove från Strong and Free Canada för att de har svarat på min förfrågan och genomfört denna intervju. Jag vill att kanadensarna ska få höra hennes berättelse och dra nytta av hennes insikter.

Mycket få platser i världen kan konkurrera med Kanada när det gäller institutionaliserade covid-brott mot mänskligheten. Österrike kan det.  

Dr Hubmer-Mogg fick sparken från sitt arbete som familjeläkare omedelbart efter att hon delat med sig av sin ärliga och korrekta kunskap om covid och tvångsinjektioner.

Trots att hon är utestängd från sin karriär, har en ung familj att ta hand om och lever under den tyranniska stöveln från Österrikes nuvarande kovid-agendadrivna regim har dr Hubmer-Mogg inte gett upp eller underkastat sig. Hon har fortsatt att berätta sanningen och organisera massiva fredliga protester.

Denna Iron Will-intervju med den goda doktorn är fylld av hennes erfarenheter från frontlinjen, hennes medicinska och vetenskapliga insikter, hennes förståelse för den kriminella kovidiska agendan och de främsta förövarna som Klaus Schwab och hans många hantlangare som Trudeau.

Dr Hubmer-Mogg är en av de hårdast arbetande, mest välinformerade och inspirerande aktivisterna i världen som arbetar för sanning och rättvisa. Hon befinner sig i de verkliga frontlinjerna för vetenskap, aktivism och organisation. Hon arbetar för att återställa vår värld och få slut på covidbrotten. Må hon vara en inspiration för oss alla. Jag tror att ni kommer att älska henne! Hon är en sann förkroppsligande av World Council For Healths mantra: "Det finns ett bättre sätt; och tillsammans skapar vi det". 

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska