Ottawa | Snabbkollage från frontlinjen

Idag har vi fem korta nyheter att dela med oss av.

Dr Alexander, Hodkinson och Bridle. MP Lightbound sidorna med frihet. Indiens ambassadör påpekar Trudeaus svek. Våra fantastiska lastbilschaufförer och en "inhemsk terrorist".

1.

Indiens ambassadör i Kanada, Deepak Vohra, påpekar Trudeaus svek. 1 minuts video. "Jag skyddar den förtryckta, även om han är min fiende. Men jag kommer aldrig att förlåta förrädaren, även om han är min vän."

2.

Dr Paul Alexander och Dr Roger Hodkinson fortsätter att tjäna kanadensare i frontlinjen för Kanadas frihetsrörelse. Detta är ett sent pressmeddelande från Truckers Freedom-ledningen tillsammans med de goda läkarna, från den 7 februari 2022. 17 minuter.

3.

Respekten går till den liberala parlamentsledamoten Joel Lightbound från Quebec som bryter mot reglerna och ansluter sig till sanningens röster som kräver ett slut på övergreppen mot kovider. Detta är vad vi behöver etiska parlamentsledamöter som försvarar konstitutionen och företräder sina väljare, inte bara följer partilinjen.
Parlamentsledamot Lightbound säger att det liberala partiets splittrande politik, som sprider sig bortom lastbilsföretagen och in i samhället i stort, måste upphöra och att alla åtgärder mot kovaccinering och vaccinationsmandat måste omprövas.

4.

Dr Bridle, Alexander och Hodkinson bjuder in de federala hälso- och sjukvårdstjänstemännen Tam, Njoo och Deeks till en konstruktiv debatt utomhus fredag den 11 februari 2022.

Pressmeddelande:

OTTAWA - Läkare till stöd för frihetskonvojen bjuder in höga hälsovårdstjänstemän att delta i ett offentligt vetenskapligt forum med sakkunniga inom COVID-19, medicin, immunologi, epidemiologi och virologi, bland annat dr Byram Bridle, dr Paul Alexander och dr Roger Hodkinson, för en öppen och rättvis diskussion med höga hälsovårdsförvaltningsrepresentanter från den federala regeringen, dr Theresa Tam och dr Howard Njoo, och ordföranden för den nationella rådgivande kommittén för immunisering, dr Shelley Deeks. Läs mer

  • Ett särskilt tack till våra vänner på Ljusa Light Nyheter för utmärkt journalistik om situationen i Ottawa.

5.

Slutligen, här är en av de "inhemska terrorister" som Justin Trudeau varnade oss för:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska