Canada Truckers Freedom Convoy | Nytt pressmeddelande på 4 minuter

Canada Truckers Freedom Convoy hälsar världen och svarar på Trudeaus falska anklagelser.

7 februari 2022 Truckers Freedom Convoy tillkännagivande

Om

I Ottawa har den fredliga pro-mänskliga rättighetsrörelsen Lastbilschaufförer Frihetskonvoj upprätthåller en trygg och vänlig atmosfär. Under tiden, covid crimes conspirator (konspiratör) Justin Trudeau Han anklagar alla sina mångfärgade kritiker för att vara "rasister", och han anklagar dessa vänliga frihetsälskande kanadensare som fredligt samlats i Ottawa för att vara "inhemska terrorister".

I motsats till CBC och andra statliga propagandister är platsen för demonstrationen i Ottawa vänlig, fredlig och säker.

Danny Bulford, före detta polisman vid RCMP, arbetar nära Freedom Convoy 2022-teamet och polisen för att garantera en säker händelse. Här är ett 4 minuter långt pressmeddelande från över natten där Bulford beskriver den fredliga scenen och fördömer Trudeaus falska anklagelser.

Oskyldiga människor förtjänar polisens och militärens skydd. Polisen och militären är skyldiga att följa lagen. Lagen måste gälla för alla. Vi, folket, uppmanar rättsväsendet, polisen och militären att tjäna konstitutionen och rättighetsstadgan, att försvara folket och att skipa rättvisa, särskilt i samband med de allvarliga brott mot mänskligheten som för närvarande har begåtts i kovids namn. Tack.

 

Precis som tidigare med Dr. Patrick Philips kampanj för att samla in pengar har GoFu**Me fryst över $10 000 000 dollar som donerats till Freedom Convoy, i ett försök att hindra dem från att samla in pengar till mat, bensin och skydd för våra fantastiska lastbilschaufförer. Genom att göra detta har GoFu**Me ytterligare förstört all trovärdighet som de hade kvar, och för andra gången uppmanar vi till bojkott av detta själlösa företag. Än en gång har GiveSendGo, den #1 kristna crowdfunding-webbplatsen, räddat dagen, och Convoys nya kampanj har redan samlat in över $5 500 000 på deras plattform. Du kan hjälpa till att finansiera lastbilschaufförerna här: https://www.givesendgo.com/freedomconvoy2022

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska