Reiner Fuellmich | Juryn för att stoppa det globala massmordet

Efter två år och mer än 500 timmars expertvittnesförhör har Reiner Fuellmich här en djupgående öppningsanföranden för den nya stora juryn som ska åtala de covida brottslingarna.

En stor del av världen har ögonen på Kanada. Kanadensarna stöder 100 000 lastbilschaufförer som fredligt ockuperar huvudstaden; brottsminister Trudeau fortsätter att sprida rasism och hatpropaganda.; och vi ber om att polisen och militären går emot hans regim och försvarar det kanadensiska folket och rättsstaten.

Samtidigt har den senaste veckan varit mycket aktiv på de juridiska fronterna i jakten på rättvisa mot det kriminella covidföretaget.

Lördagen den 5 februari, den WCH:s juristgrupp höll en konferens om orsakssamband för vaccin med sjutton experter från hela världen.. Detta team av forskare, läkare, advokater och förespråkare arbetar för att övervinna de perversa hindren i befintliga domstolar, för att bevara sanningen, rättsstatsprincipen och de mänskliga rättigheterna. Konferensen var mycket produktiv och vi kommer att dela med oss av material från den under de kommande dagarna.

Under tiden har en allierad internationell juristgrupp under ledning av Reiner Fuellmich, som består av tio internationella jurister, en domare och olika experter på mänskliga rättigheter, förföljt de kriminella koviderna från en annan synvinkel. De tar sitt arbete utanför det gamla rättsväsendet, som de anser är för korrupt för att fungera. De försöker återupprätta ett demokratiskt folkstyre baserat på naturrätten. De har påbörjat en offentlig storjury för att åtala Criminal Covid Enterprise.

Den 24 januarith, 2022 den ikoniska Fuellmich talade till Generalförsamlingen av Världshälsorådet för hälsa. Hans anförande hade titeln: "Hur en jury kommer att åtala Covid Brott"

Han förklarade den djupa korruptionen i de nuvarande domstolarna och regeringarna, behovet av att återgå till naturlagens grunder och hans grupps plan för att ge folket ansvaret tillbaka genom en ny storjury.

Här är de inledande uttalandena av den 5 februari 2022 för den stora juryn för Court of Public Opinion. Det är ett tätt, exakt och chockerande avslöjande som beskriver det kriminella covidföretaget i detalj. Flera advokater från olika länder talar och alla deras inledande uttalanden är exceptionella. Bevisen och fallen mot det kriminella covidföretaget är omfattande.  Reiner Fuellmich ger en tydlig och kortfattad beskrivning av de kovida brotten mot mänskligheten i sitt 17 minuter långa avsnitt. från 19:23 till 37:45. Detta inkluderar World Economic Forum, Klaus Schwab, Justin Trudeau.

5 februari 2022. öppningsanföranden för den första dagen av den stora juryns sammanträde av domstolen för den allmänna opinionen.

När juryns arbete fortskrider kommer de detaljerade bevisen att presenteras, mycket välorganiserade, för alla som har ögon att se.  

Alla bevis till stöd för de påståenden som görs i inledningsanförandena finns dock i hela 90 sammanträden i Corona-utredningskommittén. Polis, militär och andra som utreder och agerar mot det globala nätverk av brottslingar som utför de kovida brotten mot mänskligheten behöver alltså inte vänta på resten av förhandlingarna i den stora juryn. Vi har redan tillgång till alla de bevis som behövs för att lagligt agera mot det globala nätverket av kovida brottslingar. Vi ber för att polisen skall tillämpa lagen och inte följa olagliga mandat, och för att militären skall agera på grundval av omfattande underrättelser, gå till angrepp mot folkets fiender och försvara folket.

Här är pressmeddelandet om den stora juryn och den allmänna opinionens domstol:

Länk till det dokument som finns i mappen.  

Här är webbplatsen för den stora juryn för domstolen för den allmänna opinionen: www.grand-jury.net

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Dagligt nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska