Uppdateringar från frontlinjerna i kriget mot världen

En uppriktig och kortfattad diskussion om aktuell vetenskap, politik, brottslighet, rättvisa, strategi, tillgångar och hopp.

Beskrivning

Wayne Peters fortsätter att vara ledande i Kanada när det gäller den undersökande verksamheten från den tidiga kavidsåldern. journalistik, offentlig utbildning, och frihetlig aktivismMed en välinformerad publik som är redo att gå iväg dyker Dr Trozzi och Wayne djupt ner i aktuell vetenskap, politik, kriminalitet, aktivism och vägen till rättvisa och frihet. De diskuterar också tillgångar och strategier för att ta sig ur det kovida kriget och återuppbygga vår fysiska, andliga och sociala hälsa.

Tack Wayne och teamen på Vad händer i Kanada och Etik framför rädsla.

Det finns några korta dataproblem i början av intervjun, men vi har arbetat med det och intervjun är tydlig.
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska