Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Debatten om masken. Ska vi ta tillbaka våra ansikten?

Dr Trozzi deltog tillsammans med andra experter från flera kontinenter i denna omfattande diskussion om "maskerna".

Videobeskrivning

Det var ett nöje att delta i det senaste toppmötet om hälsa i Sydasien och Malaysia, som sponsrades av Världshälsorådet. Här finns en chans att få flera experters perspektiv på de hinder som människor står inför runt om i världen. -MT

Den 23 januari 2022 hade Dr Naseeba Kathrada, Dr Jackie Stone, advokat/aktivist/journalist Shabnam Palesa Mohamed, vetenskapsmännen Nick Hudson och Feisel Mansoor , Dr Adina Sulniman och Dr Mark Trozzi en robust och underhållande diskussion om de "masker" som nu täcker ansikten runt om i världen. Detta borde ge alla mycket välinformerade personer möjlighet att fatta säkra beslut om sitt ansikte, sin luftväg och "mask"-mandat.

Det asiatiska hälsotoppmötet

Mer material från toppmötet om hälsa i Sydasien och Malaysia finns i Världshälsorådets multimediebibliotek: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/

eller här: https://rumble.com/c/WorldCouncilForHealth

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska