Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Debatten om masken. Ska vi ta tillbaka våra ansikten?

Dr Trozzi deltog tillsammans med andra experter från flera kontinenter i denna omfattande diskussion om "maskerna".

Videobeskrivning

Det var ett nöje att delta i det senaste toppmötet om hälsa i Sydasien och Malaysia, som sponsrades av Världshälsorådet. Här finns en chans att få flera experters perspektiv på de hinder som människor står inför runt om i världen. -MT

Den 23 januari 2022 hade Dr Naseeba Kathrada, Dr Jackie Stone, advokat/aktivist/journalist Shabnam Palesa Mohamed, vetenskapsmännen Nick Hudson och Feisel Mansoor , Dr Adina Sulniman och Dr Mark Trozzi en robust och underhållande diskussion om de "masker" som nu täcker ansikten runt om i världen. Detta borde ge alla mycket välinformerade personer möjlighet att fatta säkra beslut om sitt ansikte, sin luftväg och "mask"-mandat.

Det asiatiska hälsotoppmötet

Mer material från toppmötet om hälsa i Sydasien och Malaysia finns i Världshälsorådets multimediebibliotek: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/

eller här: https://rumble.com/c/WorldCouncilForHealth

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska