Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Hjälp till att stoppa mörkläggningen av vaccinskador i Ontario nu

Ontarios förnekande och mörkläggning av död och blodbad till följd av kovidinjektioner är ett brott som måste stoppas. Hjälp offren och deras familjer.

Introduktion

Har du eller någon du känner skadats av de påtvingade covidinjektionerna? Har någon du känner dött till följd av dessa kriminella injektioner?

I hela Ontario har man systematiskt mörkat biverkningarna. Många läkare vägrar att lämna in rapporter eller att erkänna eventuella skador orsakade av "vaccin". Sällsynta och flitiga läkare, som dr Patrick Phillips, har erkänt och försökt rapportera allvarliga biverkningar, men de förföljs och deras rapporter har förkastats.

Många familjer till skadade och döda injektionsoffer berättar liknande historier om det systematiska förnekandet av vad som hänt dem.

Detta är brottsligt, vårdslöst och omoraliskt.

Vi vill tacka vårt modiga team på Take Action Canada. Än en gång gör de det hårda arbetet och gör det enkelt för kanadensarna att göra sin del för att få slut på detta. Vänligen dela denna länk med alla som skadats av covid-"vaccinet", liksom med familjerna till offer som skadats eller dödats av dessa injektioner.

Tillsammans kan vi stoppa mörkläggningen och åtala de brottslingar som driver storfarmacevternas dödliga bedrägeri.

Vidta åtgärder

Stoppa mörkläggningen av biverkningar och dödsfall till följd av tvångsinjektioner av kovider. Dela detta med skadade offer för covid-"vaccin" och med familjerna till alla som skadats eller dödats av dessa injektioner, särskilt i Ontario.

Kanadensarna har rätt till sanningen. Tjänstemän och anställda inom den offentliga hälsovården har ett ansvar att fullfölja sina uppdrag, annars kan de bli föremål för civilrättsliga och straffrättsliga åtal.

Blodbadet från dessa kriminella injektionskampanjer måste erkännas och räknas. Människor måste få veta sanningen. De skyldiga till mörkläggningen måste åtalas.

Injektionsoffer och deras familjer borde med rätta snart få ta emot massiva skadeståndsmål. Hjälp till att se till att deras papper är på plats.

Offren och offrens familjer klicka här för att få tillgång till formuläret för biverkningar från Public Health Ontario och för att fylla i enkäten Take Action Canada Vaccine Injury survey så att vi kan hjälpa till att hålla folkhälsodepartementet vid liv, få slut på deras förnekande och bedrägeri, skipa rättvisa och hjälpa till att se till att offren får den ersättning de förtjänar.

Tänk på följande volontärarbete eller . Donera till Take Action Canada, och dra nytta av den omfattande resurser på Take Action Canada.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska