Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Vägen ut ur pandemin - och en ny början

Dr Francis Christian, Dr Roger Hodkinson, Dr Peter McCullough och överste Dr David Redmond avslöjar rundabordssamtal.

Den 10 januari 2022 Dr Francis Christian och andra covid sanningsikoner: Dr Roger Hodkinson, Dr Peter McCullough och överste Dr David Redmond levererade en rikedom av förståelse vid ett evenemang som anordnades av Enhetliga gräsrötter.

Dr Christians presentation är djupt insiktsfull och bygger på verklig historia, vetenskap, kriminella bevis, propagandaanalys och andlighet.

Del 1 Sverige och Florida

Del 2 "Desinformation" och så kallade "experter"

Del 3 Covidism, nazism och kommunism

Del 4 Våra barn

Överste Dr David Redmond om att hantera en pandemi

Dr Roger Hodkinson om politiker på sin vakt

Dr Peter McCullough om vägen ut ur pandemin

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska