Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Vackert 4 minuters jubel för en lastbilskonvoj för frihet

Den största protesten i Kanadas historia. Uppror mot Covid-tyranner och kriminella. Här är samlingsropet.

Beskrivning

I dag är det den kolossala konvergensen av Kanadas frihetskonvojer som utövar folkets rättmätiga auktoritet. Vi kommer inte att vara slavar och vi kommer inte längre att tolerera tyranni, förtryck, kränkningar av mänskliga rättigheter eller brott mot mänskligheten.

Tack till min käre vän, dr Francis Christian, kanadensisk kirurg, historiker och poet, för denna inspirerande video för denna historiska tid då de kolossala konvojerna närmar sig Ottawa. Till detta tydliga och passionerade budskap säger jag med fuktiga ögon "amen".

Bra video.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska