Vackert 4 minuters jubel för en lastbilskonvoj för frihet

Den största protesten i Kanadas historia. Uppror mot Covid-tyranner och kriminella. Här är samlingsropet.

Beskrivning

I dag är det den kolossala konvergensen av Kanadas frihetskonvojer som utövar folkets rättmätiga auktoritet. Vi kommer inte att vara slavar och vi kommer inte längre att tolerera tyranni, förtryck, kränkningar av mänskliga rättigheter eller brott mot mänskligheten.

Tack till min käre vän, dr Francis Christian, kanadensisk kirurg, historiker och poet, för denna inspirerande video för denna historiska tid då de kolossala konvojerna närmar sig Ottawa. Till detta tydliga och passionerade budskap säger jag med fuktiga ögon "amen".

Bra video.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska