Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

En kolossal konvoj av lastbilschaufförer samlas i Ottawa för frihet

Trudeau-regimens rad av kränkningar av de mänskliga rättigheterna och olagliga diktat omfattar bland annat tvångsinjektioner av lastbilschaufförer som kör över gränsen. Dessa mandat trädde i kraft den 15 januari. Söder om gränsen har den icke-valda Biden-administrationen utfärdat liknande mandat som började gälla den 22 januari.

...men det verkar som om 20% av Kanadas lastbilschaufförer är för smarta för att rulla upp ärmen för dessa osäkra och ineffektiva injektioner, även under hot om medicinsk apartheid.

Trudeau och hans medarbetare blockerar säkra och effektiva behandlingar för kovid; kanadensare nekas tillgång. Även utan dessa behandlingar har covid en dödlighet på mindre än 0,3%. Med samma säkra effektiva behandlingar till överkomligt pris sjunker dödligheten i covid till en minimal 0,045% eller mindre.   

Under tiden slår tvångsinjektionerna alla tidigare rekord för dödsfall och skador som någonsin orsakats av något som kallas "vaccin".. Pfizers egna dokument visar att 3% av injektionsoffren dog inom tre månader efter injektionen, att ytterligare 28% var permanent eller ihållande Inaktiverad efter tre månader., och att 100% ofödda barn dog bland de injicerade gravida kvinnor som rapporterades i deras experiment..

Dessutom, uppgifter från hela världen avslöjar ökad Covidsjuka bland offren för tvångsinjektion, som felaktigt kallas "de fullt vaccinerade"..

Dessa injektioner är varken säkra eller effektiva.

Det verkar som om 20% av Kanadas lastbilsförare för gränsöverskridande transporter är smarta. De måste ha den speciella kombinationen: kritiskt tänkande och självrespekt.

Må Gud välsigna dessa lastbilschaufförer och alla som stöder konvojerna och den stora lördagsprotesten i Ottawa. Tack för att ni bidrar till att befria oss från detta medicinska tyranni och folkmord. Vi ber att Trudeau och andra kovida brottslingar ska ställas inför rätta och att vi människor snart ska fira i ett återupprättat, fritt och rättvist land.

Om du vill hjälpa till att finansiera bensin, mat och logi för våra underbara lastbilschaufförer i denna historiska konvoj kan du donera här: https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022...

Rebel News rapporterar dagligen om konvojen här: www.rebelnews.com/tags/convoy_reports...

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska