En nybörjarguide för att stoppa hjärntvätt från Big Tech

Kopiera och klistra in nyheter. Faktakontrollanter. Googles svarta lista. Hur man navigerar i Big Tech-skräp och frigör sig från mentalt slaveri.

År 1991, en schweizisk dataprogrammerare vid namn Tim Berners-Lee förändrade internet för alltid genom att introducera World Wide Web.. Internet, som ursprungligen var en amerikansk militär innovation under det kalla kriget, hade tidigare bara använts för att skicka information mellan datorer, men i och med denna utveckling har omedelbar digital tillgång till information snabbt blivit en normalitet. 31 år senare finns mänsklighetens samlade kunskap på fingertopparna, via dator eller mobil enhet; det räcker med att "googla".

I takt med att Internet blev allt populärare, blev bibliotek, CD-butiker, post, lokaltidningar, teatrar osv. snabbt hotade, eftersom bekvämligheterna med det ständigt växande Internet gjorde dem föråldrade. Det skulle först verka som om denna tekniska revolution, den digitala tidsålderns gryning, var den största decentraliseringen av information i mänsklighetens historia, men ett kritiskt sinne vet att saker och ting inte är så svarta och vita.

World Wide Web har varit utgångspunkten för både det största offentliga uppvaknandet i vår senaste historia och samtidigt det centrala instrumentet för den mest skrämmande massbildning som vi någonsin har ställts inför. Det är ett tveeggat svärd och en aktiv stridsfront för våra sinnen.

När man utforskar internet är det viktigt att man är utrustad med viktiga verktyg och medvetenhet för att kunna skilja mellan vad som är sant och den illvilliga fiktion som propagandister från företag och regeringar skapar. Låt oss ta en titt på vad vi har att göra med; denna kraftfulla 6 minuters video avslöjar Big Tech:s viktigaste metoder för industrialiserad tankekontroll.

Hur vi kan få internet att fungera för oss

De första principerna är avgörande i den moderna eran

När man navigerar på Internet, drar slutsatser från Första principer. är absolut nödvändig för att skilja mellan vad som är sant och vad som inte är sant.

Det finns ett värde i majoritetens samförstånd. I det naturliga livet fattar människor i allmänhet bra beslut med goda avsikter, så att känna till konsensus är nyttig information. Big Tech skapar ett intryck av ett falskt samförstånd. De kontrollerar allmänhetens uppfattning om vad som är dominerande tankar, genom att visa sökresultat som underlättar de lögner som de vill att vi ska tro på.

Under de senaste två åren har vi terroriserats och misshandlats på grundval av falska samförstånd. De sa till oss att Vi befinner oss i en "pandemi".; bara "två veckor [av låsningar] för att jämna ut kurvan"; vaxports är en "konspirationsteori"; ivermectin fungerar inte; och utanför kursen, "vacciner" är "Säker och effektiv." Samtidigt som de slog ner på folket och hånade de kloka, pissade de på oss och sa att det regnade.

I skrivande stund, Enligt regeringen följde 88,6% av mina medmänniskor i åldern 5 år och äldre de illasinnade råden och blev injektionsoffer. Medan FDA:s egen dr Eric Rubin erkände att experimentella vaccinationsmetoder inte var säkra., och etiska läkare och forskare som den tidigare Pfizer-chefen Dr. Mike Yeadon larmade desperat om en röd larm.Google var den främsta metoden för vanliga medborgare som gjorde sin due diligence. Låt oss ta en titt på den information som 88,6% av kanadensarna hittade när de Googlade "är vaccinerna säkra?" (Till synes... enhälligt?)

Låt oss tala om sökmotorer

Sökmotorerna tjänar sina pengar på reklam, det är en enorm marknad. Det kallas "pay per click". Kunden betalar till exempel Google för att annonsera för dem enligt ett avtal om kostnad per klick, och Google placerar marknadsförarens länk högst upp i en relevant sökfråga, som beteskrokar på en fiskelinje. När Google får tag i en träff tar de betalt av marknadsföraren, vanligtvis mellan $0,10 och $2,00 per resultat. Priserna varierar beroende på sökord, annonsörens konverteringsgrad och andra variabler som bygger på data - att rikta in sig på ett postnummer är dyrare än att rikta in sig på civilstånd, kön eller ålder. Om du inte har lagt märke till dem tidigare, så här ser Google-annonser ut ur användarens perspektiv:

Meddelande: Min sökfråga var "köp vinterjacka". Som tur är visades endast herrrockar för mig, och det är därför mer sannolikt att jag klickar på en av dessa länkar. Detta beror på att marknadsförarna riktade in sig på den manliga målgruppen för att sälja dessa produkter mer effektivt. Om jag var kvinna skulle Google veta det och visa mig kvinnliga rockar. Den här bilden togs i Microsoft Edge.

Det läskiga är att när vi använder Google samlas våra uppgifter in och lagras i gigantiska databaser, övervakas av artificiell intelligens och baseras på vår sökhistorik, webbplatser som vi besöker, vad vi köper osv.

För Google, Facebook och liknande organisationer är våra uppgifter värda mer än guld, eftersom de har placerat oss alla i små kategoriska lådor och vår uppmärksamhet är till salu. Det väcker frågan: Vill du verkligen finansiera samma propagandamaskin som är ansvarig för att hjälpa till att låsa vårt samhälle, kollapsa småföretag, införa medicinsk apartheid, tvinga kanadensare att ta farlig experimentell injektion så effektivt att nästan alla gjorde det, varje gång du klickar på en annons?

Det bästa första steget du kan ta för att hjälpa internet att bli privat och rättvist, om du inte redan har gjort det, är att sluta använda Google. När vi ser en massutflyttning från Googles sökmotor till sökmotorer som inte är fördomsfulla och respekterar privatlivet, som t.ex. DuckDuckGoInternet kommer att bli en bättre plats. Här är en snabb guide i tre steg för att ställa in DuckDuckGo som standardsökmotor i din webbläsare. Det tar högst två minuter.

När du använder DuckDuckGo är det ibland fortfarande svårt att hitta det du letar efter, men det är bättre på grund av den enorma mängden skräpnyheter från dinosauriemedia. För att visa denna överlägsenhet finns här två bilder som jämför vår webbplats med Googles placering på DuckDuckGo när man söker: "Dr Mark Trozzi"

Observera: drtrozzi.org dök inte upp på de 13 första sidorna av Googles sökresultat, men den dyker upp på första plats när du söker mycket specifikt på "drtrozzi.org". Det finns två möjligheter: Google är grovt underlägset DuckDuckGo, eller så är vi måltavlor för Googles algoritmiska censur.

Du blir spårad. Så här skakar du av dig dem

Storebror Google registrerar dina sökfraser, men de spårar dig också på YouTube, Gmail, Chrome, Android, Gmaps, alla andra tjänster som de driver och 75% av de största miljonerna webbplatser eftersom dessa webmasters lägger till Google Analytics på sin webbplats för att övervaka var du klickar, vad du läser och vad du gör på deras webbplats (det gör förresten inte vi). Många av samma webmasters, främst bloggare, tjänar pengar på Google Ads på sin webbplats, dessa läskiga annonser som följer dig, och det finns mycket pengar i det för webbplatser med hög trafik (vi gör inte heller det).

Om du följs av förföriska annonser och tuggar upp bredband som laddar upp saker som du aldrig bett om att få se, är det här orsaken. De känner till din typ och vet hur de ska locka dig, men det finns enkla lösningar. Låt oss gå in på vad du ska göra.

Modig webbläsare liknar andra webbläsare som Chrome och Microsoft Edge, men är stolt över att den blockerar annonser och spårare, vilket gör att du sparar bredband och tid på nätet. Personligen har den bara under den senaste månaden räddat mig från att ladda 400 MB Google-skräp, 20 minuter av laddningsskärmar och blockerat 24 000 spårare och annonser. Om du fortfarande använder YouTube kommer du att njuta av att aldrig mer få din tid slösad bort med annonser; ät osten, hoppa över fällan.

För att installera Brave i din webbläsare är det lika enkelt som att ladda ner exe-filen, köra installationsguiden och fästa programmet i aktivitetsfältet.

Observera: Brave erbjuder också BAT (Basic Attention token), det är så de tjänar sina pengar. Då och då dyker en annons från Brave upp i det nedre högra hörnet av din skärm, och du kan antingen klicka på den om den intresserar dig eller stänga den, men du får betalt för att se den oavsett. Enligt min åsikt är det dock inte värt irritationen. När jag provade den här funktionen fick jag bara cirka $5.00 i BAT per månad, och processen för att få ditt krypto är både tidskrävande och invasiv.

Dölj din IP-adress och plats. VPN (Virtual Privacy Network)

Om du använder en privat sökmotor som DuckDuckGo och en bra webbläsare som Brave eller Tor Du har redan en god status, men här är ytterligare ett enkelt steg för att uppgradera din integritet på internet.

När vi uppgraderade från drtrozzi.com till drtrozzi.org förra året fattade vi ett beslut till förmån för tittarnas integritet och stängde av kommentarer på webbplatsen. Din IP-adress spåras överallt där du går, och när våra goda läsare lämnade kommentarer, fördes deras personliga IP-adresser in i vår webbplats databas mot vår vilja, så vi var tvungna att fundera: "Litar vi på vårt webbhotell när det gäller kunskapen om var våra tittare bor?".

När du gör något på nätet är din IP-adress naken och sårbar. Med den IP-adressen kan vem som helst ta reda på var du bor eller DoS (översvämma dig med paket av digitalt skräp) tills din router smälter. Lösningen: Använd en VPN.

När du använder en VPN ansluter du till en annan server som interagerar med värdservern för din räkning. Värden får intrycket att din IP-adress är den som tillhör den VPN som du använder, och din riktiga IP-adress döljs. Personligen skulle jag rekommendera antingen CyberGhost eller . Nord VPN, De har fler servrar över hela världen än andra VPN-tjänster (snabbare) och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, vilket är standard på marknaden.

Säkra kommunikationer

Det är svårt att kommunicera säkert via internet. Det finns telefonappar som Signal, Facebook-ägda WhatsApp och Telegram som lovar integritet och end-to-end-kryptering, men du behöver ett telefonnummer för att registrera dig (som är direkt knutet till dig), så du kan bara lita på deras säkerhet i den mån du kan lita på företaget självt.

E-post är en nästan säker plundring, eftersom nästan all e-post passerar genom amerikanska servrar och övervakas av CIA, så dina Gmail- eller Yahoo-konton är inte bra för säker e-post. Om du är mer internetkunnig använder du kanske redan en Protonmail (Proton är ett schweiziskt företag som är stolt över att skydda användarnas integritet), men när [email protected] skriver [email protected] går e-postmeddelandet fortfarande genom USA för att nå Yahoo-servern, och det är faktiskt särskilt markerat på sin väg genom CIA:s övervakningssystem, eftersom det kommer från en Protonmail-användare.

Många myndigheter med tre bokstäver, som CIA, har blivit rabiata kränkare av mänskliga rättigheter och medborgarnas privatliv. Det är inte du och jag som är brottslingarna, det är de.

Vad kan vi då göra? Om Kalle Anka inte får Protonmail är det bättre att Musse skickar e-post till honom från [email protected]., eftersom chansen är större att det går obemärkt förbi i det bottenlösa tomrummet av tråkiga e-postmeddelanden från vanliga människor. Den bästa e-postlösningen är dock Proton to Proton, på så sätt lämnar e-postmeddelandet aldrig deras Switz-värdiga server, och om du litar på Protonmail är det säkert.

Något som jag inte gillar med Protonmail är att de kräver att du anger en e-postadress som inte tillhör Proton för att registrera dig. Gör inte mitt misstag, det finns en lösning. Använd en ny brännmail som inte är knuten till din identitet eller dina kontakter för att skapa ditt Proton-konto. Jag rekommenderar också att du använder ett alias för säkerhets skull. Så länge du inte betalar för något är du helt anonym.

Det finns några program för snabbmeddelanden som är lovande. Det är särskilt värt att notera att qTox. Du kan skicka meddelanden, ringa och videochatta, men eftersom det inte finns någon central server måste båda användarna vara uppkopplade samtidigt för att något ska gå fram. Jag gillar det eftersom det inte krävs något telefonnummer, eller ens ett e-postmeddelande, för att ställa in din anonyma användarprofil, så det är verkligen anonymt när det kombineras med en VPN, men tyvärr är det inte alls lika polerat som vanliga meddelandeappar, och med det har det sina frustrationer.

Idé: När din VPN är aktiverad kan du använda Protonamail till Protonmail för att boka en samtalstid på qTox och diskutera känsliga frågor privat där. Du kanske vill att personen med snabbare internet ska vara värd för mötet.

Att göra-lista

  1. Sluta finansiera Google med pengar och data, övergå till DuckDuckGooch ställa in den som din standardsökmotor
  2. Avskaffa trackers och annonser genom att byta till webbläsaren Brave
  3. Dölj din plats och identitet, få ett virtuellt integritetsnätverk
  4. Säkra din kommunikation med protonmail och qTox
  5. Dela den här guiden

Låt oss tillsammans ta tillbaka internet

Tack för din uppmärksamhet och på förhand för att du gör din del för att återta internet, göra det privat som standard och för att du drar dig ur finansieringen av Big Tech:s illvilliga industriella hjärntvätt. Det kan tyckas vara lite på mikronivå, men om vi arbetar tillsammans kan vi skada, till och med förstöra deras informationsmonopol, beröva dem deras förmögenheter och få detta tveeggade svärd, vårt internet, att skära igenom de kedjor som har hållit mänskligheten nere. Vår framtid är vad vi gör av den. Välj.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från . Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska