Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

RCMP utreder Trudeau hatbrott. Ring det här numret nu!

Gör som andra kanadensare och hjälp RCMP att främja brottsutredningen. Det är ett enkelt telefonsamtal. Gör något nu!

Alla händer på däck!

Vi har goda nyheter! RCMP har fått in så många klagomål från medborgare om Trudeaus hatpropaganda att de har inrättat ett särskilt kontor som ägnar sig åt denna utredning. En brottsutredning av Trudeau för hatretorik är aktiv, och RCMP tar artigt emot våra samtal.

Ring RCMP på 613-993-6884.

Detta telefonnummer är avsett för den pågående utredningen av Justin Trudeaus hatbrott. Lägg din röst till de andra kanadensare som med rätta klagar på Trudeaus senaste brott: hatprat. När vi ringde fann vi RCMP mycket artiga, mottagliga och ansvarsfulla. Lagen gäller för alla.

Uppdatering av den senaste uppmaningen till åtgärder

Tack också för det massiva gensvaret på vår Den 8 januari uppmaning till åtgärder för e-postmeddelanden till riksåklagaren i samband med Justin Trudeaus hatprat mot offren för medicinsk apartheid som har vägrat att låta sig tvångsinjektioner. Mer än tiotusen av dina e-postmeddelanden togs emot av den ädla advokaten Suzanne Coles från Ontario, innan hennes e-postserver stängdes av på grund av den stora mängden e-postmeddelanden. 

Din e-post studeras och indexeras. Justitieministern kommer att få omfattande material. Vi kommer att hålla er informerade.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska