RCMP utreder Trudeau hatbrott. Ring det här numret nu!

Gör som andra kanadensare och hjälp RCMP att främja brottsutredningen. Det är ett enkelt telefonsamtal. Gör något nu!

Alla händer på däck!

Vi har goda nyheter! RCMP har fått in så många klagomål från medborgare om Trudeaus hatpropaganda att de har inrättat ett särskilt kontor som ägnar sig åt denna utredning. En brottsutredning av Trudeau för hatretorik är aktiv, och RCMP tar artigt emot våra samtal.

Ring RCMP på 613-993-6884.

Detta telefonnummer är avsett för den pågående utredningen av Justin Trudeaus hatbrott. Lägg din röst till de andra kanadensare som med rätta klagar på Trudeaus senaste brott: hatprat. När vi ringde fann vi RCMP mycket artiga, mottagliga och ansvarsfulla. Lagen gäller för alla.

Uppdatering av den senaste uppmaningen till åtgärder

Tack också för det massiva gensvaret på vår Den 8 januari uppmaning till åtgärder för e-postmeddelanden till riksåklagaren i samband med Justin Trudeaus hatprat mot offren för medicinsk apartheid som har vägrat att låta sig tvångsinjektioner. Mer än tiotusen av dina e-postmeddelanden togs emot av den ädla advokaten Suzanne Coles från Ontario, innan hennes e-postserver stängdes av på grund av den stora mängden e-postmeddelanden. 

Din e-post studeras och indexeras. Justitieministern kommer att få omfattande material. Vi kommer att hålla er informerade.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska