Dr Mark Trozzi

Jane och Vaxxport: Kort video för nya frihetskämpar

Med tillstånd av Take Action Canada förklarar den här 8 minuter långa videon "Jane and the Vaxxport" tydligt problemen med "vaccinpass".

Ett stort tack till vårt fantastiska team på Ta till handling i Kanada för denna kortfattade video på 8 minuter. Take Action Canada tillhandahåller ett omfattande utbud av resurser för att utrusta dig för din roll i kampen för sanning, frihet och mänskliga rättigheter. Besök Take Action Canada och dra nytta av deras ultimata utbud av verktygslådor, uppmaningar till åtgärder, juridiska handböcker och mycket mer: https://takeactioncanada.ca/

Om du har möjlighet att bidra ekonomiskt till denna ambitiösa gräsrotsorganisation för volontärer, kan du överväga att donera: https://takeactioncanada.ca/donations/

Om du vill engagera dig aktivt för att befria vårt land, men inte vet var du ska börja, kan du överväga att ansluta dig till vårt ständigt växande team av aktiva volontärer: https://takeactioncanada.ca/volunteer/

För den avancerade läsaren, och för den som söker mer information och vetenskapligt material om allt som rör kovider, vill vi bjuda in dig att utforska vår omfattande bibliotek. Den har en sökfunktion som hjälper dig att enkelt hitta det du letar efter och en enkel navigeringsmeny. 

Du kanske också tycker om de användbara och lättförståeliga resurserna på webbplatsen Världsrådet för hälsa, t.ex. 7 sätt att främja hälsosamma samtal i en Covid-värld: Tips för familjer och Riktlinjer för behandling av tidig Covid-19: Ett praktiskt tillvägagångssätt för hemmabaserad vård för friska familjer.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska