Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Jane och Vaxxport: Kort video för nya frihetskämpar

Med tillstånd av Take Action Canada förklarar den här 8 minuter långa videon "Jane and the Vaxxport" tydligt problemen med "vaccinpass".

Ett stort tack till vårt fantastiska team på Ta till handling i Kanada för denna kortfattade video på 8 minuter. Take Action Canada tillhandahåller ett omfattande utbud av resurser för att utrusta dig för din roll i kampen för sanning, frihet och mänskliga rättigheter. Besök Take Action Canada och dra nytta av deras ultimata utbud av verktygslådor, uppmaningar till åtgärder, juridiska handböcker och mycket mer: https://takeactioncanada.ca/

Om du har möjlighet att bidra ekonomiskt till denna ambitiösa gräsrotsorganisation för volontärer, kan du överväga att donera: https://takeactioncanada.ca/donations/

Om du vill engagera dig aktivt för att befria vårt land, men inte vet var du ska börja, kan du överväga att ansluta dig till vårt ständigt växande team av aktiva volontärer: https://takeactioncanada.ca/volunteer/

För den avancerade läsaren, och för den som söker mer information och vetenskapligt material om allt som rör kovider, vill vi bjuda in dig att utforska vår omfattande bibliotek. Den har en sökfunktion som hjälper dig att enkelt hitta det du letar efter och en enkel navigeringsmeny. 

Du kanske också tycker om de användbara och lättförståeliga resurserna på webbplatsen Världsrådet för hälsa, t.ex. 7 sätt att främja hälsosamma samtal i en Covid-värld: Tips för familjer och Riktlinjer för behandling av tidig Covid-19: Ett praktiskt tillvägagångssätt för hemmabaserad vård för friska familjer.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska