Dr Mark Trozzi

Förödande rapport om negativ effekt under andra veckan

UK Health Agency första "COVID-19 vaccine surveillance report" 2022, vecka 2: det blir värre för "vaccinet"; dessa injektioner ökar infektionsfrekvensen.

Av Dr P Alexander, PhD & Dr M Trozzi, MD

Vaccinerna måste stoppas eftersom de har misslyckats, fungerar inte och har aldrig fungerat. Den rapporterade RRR (relativa riskminskningen) på 95% var i själva verket mindre än 20% när vi räknade om och imputerade de över 3 000 ämnen som de tog bort för att få fram tröskelvärdet >50% för EUA. Det som Pfizer gjorde i sin ansökan till FDA var bedrägligt. Dessutom är ARR (absolut riskminskning) 0,7% till 0,8%. Om denna injektion någonsin var avsedd att sänka infektionsfrekvensen är den ett absolut misslyckande.

Vi ser en dramatisk upptrappning av infektionen för "vaccinerade" och "ovaccinerade" under de två första veckorna av brittiska data. Det visar tydligt att injektionsoffer har högre infektionsfrekvens, och även om de ovaccinerade riskerar att drabbas av det smittsamma trycket från omikron, löper de också en potentiell risk att spridas från de vaccinerade. 

Dessa uppgifter är alarmerande och vi måste stoppa denna "vaccin"-utbyggnad. Injicera inte barn.; den kommer att undergräva deras medfödda immunsystem och göra dem till asymtomatiska superspridare, vilket gör dem försvarslösa för en mängd andra patogener än coronaviruset. Barns och ungdomars medfödda immunsystem är deras första försvarslinje mot infektioner, som kan hantera, och har hanterat, covid. De behöver inga vacciner för detta, och inte heller experimentella biologiska läkemedel, eftersom deras naturliga risk att dö av covid är statistiskt sett noll. Det finns inga bevis, efter 22 månader av "två veckor för att plana ut kurvan", för att detta är en barnsjukdom. Barn är inte kandidater för detta så kallade "vaccin".

Uppgifter från Storbritannien inklusive OMICRON första veckan 2022:

Hämtat från sidan 42 i: UK Vaccine_surveillance_report_week_1_2022

Storbritannien fortsätter att ge oss tydliga, detaljerade och detaljerade uppgifter, bättre än alla andra länder. Deras rapportering (på sidan 48 i rapporten för vecka 2, 2022 samt i tidigare veckorapporter, t.ex. sidan 47 i vecka 1): "Nya observationer från UKHSA:s övervakningsdata som visar att N-antikroppsnivåerna är lägre hos personer som får en infektion efter två vaccinationsdoser." tyder på att "vaccinet" påverkar immuniteten (naturlig "återvunnen" immunitet). På nominellt värdeDet tyder på att det genererade immunsvaret är hämmat/skadat (N-antikroppar är nukleokapsidantikroppar) om man infekteras efter den andra dosen.

Uppdaterade brittiska data inklusive OMICRON 2:a veckan 2022 (ojusterat):

Hämtat från sidan 43 i: UK Vaccine-surveillance-report-week-2-2022

Genom att jämföra uppgifterna ser vi att injektionsoffer i åldern 50 år och uppåt hade högre infektionsfrekvens under vecka två än under föregående vecka. Detta är mycket alarmerande.

Negativ effekt av injektion, förödande i alla åldersgrupper:

Slutsats

Det framgår tydligt av ovanstående tabeller (ojusterade) att injektionsoffer smittas i mycket högre grad än icke-injicerade, med undantag för åldersgruppen <18 år. Detta är katastrofalt, eftersom siffrorna ökar vecka efter vecka. Vi måste snarast undersöka i vilken utsträckning de kan överföras till både injektionsoffer och icke-injicerade personer, och hur allvarliga de resulterande sjukdomarna är. Vi måste dock snarast stoppa spridningen av injektioner. Det är dags att stoppa pandemin och det är dags att stoppa detta så kallade "vaccin". Det är inte säkert. Det är inte effektivt.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska