Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Storbritannien ska omedelbart upphöra med bl.a. krav på "masker" och "vaccin".

Våra ansträngningar ger resultat. Låt oss fira, men förbli vaksamma och aktiva. Det är inte över än.

I går, den 19 januari 2022, meddelade Storbritanniens premiärminister Boris Johnson att det blir slut på påtvingade "masker", "vaccin"-pass med mera.

Det här är en fantastisk nyhet! Grattis till alla som har kämpat så hårt för att nå hit.

Detta kommer i spåren av att brittiska medborgare har besökt polisstationer och inleda brottsutredningar mot offentliga tjänstemän och andra personer som har infört den kovida agendan i England.

Vi har lärt oss i Kanada, och överallt i världen, att vi människor aktivt måste tillämpa lagen och försvara de mänskliga rättigheterna.

Det finns många politiker och byråkrater som fortfarande driver den bedrägliga och kriminella agendan. I Ontario, liksom på många andra ställen, är de läkare som har riskerat allt för att informera och försvara allmänheten fortfarande under attack. Var snäll och fortsätt att kämpa! Vi kan återupprätta mänskliga rättigheter, sanning och rättsstatsprincipen.

Ontarios hälsominister Christine Elliot driver på förföljelse av hederliga läkare

Här är Ontarios nuvarande hälsominister som driver på förföljelsen av läkare som försvarar allmänheten och motsätter sig kriminella handlingar. Överträdelser av Nürnbergkodexen. Elliot sjunger också den falska parollen om att deras så kallade "vacciner" är "säkra och effektiva". Det är de inte! (Se referenser: En, Två, Tre, Fyra, och Fem)

Lägg märke till att hon säger att "vaccinerna" är "säkra och effektiva". Detta bevis kommer att undersökas vid hennes rättegång Nürnberg 2.0.

När det gäller Elliots angrepp på läkares yttrandefrihet skrev den ärade parlamentsledamoten Roman Baber från provinsen Ontario:

"Titta. Ministern för desinformation, @celliottability, hotar läkare för att de uttrycker en professionell åsikt om en vetenskaplig fråga som är under utveckling. Det är en chill on speech som man kan förvänta sig av diktatoriska regimer. Detta efter att ha vilselett oss om sjukhusinläggningar i 2 år. #onpoli "

Vidta åtgärder. Stoppa de kriminella injektionskampanjerna.

Mycket snart kommer vi att få fler mycket spännande nyheter och möjligheter att delta i den gräsrotsaktion som syftar till att ta ner brottslingarna och återta våra liv och vår frihet.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska