Pfizer-försök: Alla injicerade mödrar förlorade sina ofödda barn

Dokument från Pfizer avslöjar försök att dölja att 100% ofödda barn dog i de resultat som faktiskt rapporterades.

Minns vårt inlägg från den 23 november 2021 med titeln "Livsmedelsverket och Pfizer är en match gjord i helvetet".

Där beskrev vi hur FDA tog endast 108 dagar på sig för att godkänna Pfizers injektion, men hur det tog 55 år att få fram dokumenten!

Tack och lov Folkhälsa och sjukvårdspersonal för öppenhet lämnade in en stämningsansökan efter att FDA hade avslagit deras begäran om att påskynda utlämningen av dokumenten, och dokumenten har nu lämnats ut, även om det fortfarande går för långsamt.  

Bland de första rapporterna som Pfizer överlämnade var en "Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports" som beskriver händelser som rapporterats till Pfizer fram till februari 2021. Du kan ladda ner hela rapporten här.

Titta på tabell 6 i Pfizer-rapporten. Den har rubriken "Saknad information". Den första rubriken under ämnet "Missing Information" är "Use in pregnancy and lactation" (Användning under graviditet och amning). Den innehåller detta stycke:  

Graviditetsutfallet för de 270 graviditeterna rapporterades som spontan abort (23), utfall i väntan på resultat (5), för tidig födsel med neonatal död, spontan abort med intrauterin död (2 vardera), spontan abort med neonatal död och normal utgång (1). var och en). För 238 graviditeter angavs inget resultat (observera att 2 olika resultat var rapporterades för varje tvilling, och båda räknades)."

På ytan visar detta att av 270 graviditeter fanns det 23 spontana aborter, 5 "resultat väntar", 2 för tidig födsel med neonatal död, 2 spontana aborter med intrauterin död, 1 spontan abort med neonatal död och 1 normal utgång. Observera också att "inget utfall har angetts för 238 graviditeter".

Vi har alltså ingen aning om vad som hände med 243 (5 + 238) av graviditeterna hos dessa injicerade kvinnor; de har helt enkelt inte tagits med i rapporten. Vad vi vet är att av 27 rapporterade graviditeter (270 minus 243) finns det 28 döda barn! Detta verkar betyda att någon var gravid med tvillingar och att 100% av de ofödda barnen dog.

Här är en utmärkt artikel av LifeSite News som går djupare in på dessa chockerande avslöjanden. LifeSite News ger Pfizer lite lättnader när det gäller de fem "resultat som väntar", vilket ger det möjliga intrycket att 87,5% av barnen till de injicerade kvinnorna dog. Med all respekt för LifeSite anser jag att det är korrekt att inte räkna med de fem "resultaten i väntan på resultat", och därför kommer jag fram till slutsatsen att 100% av de ofödda barnen dog hos de injicerade kvinnorna för vilka resultaten presenteras.

LifeSite News artikel avslöjar också bedrägliga sifferlekar i en annan artikel med titeln "Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine", som publicerades i New England Journal of Medicine den 31 december 2020. Dessa vilseledande metoder försökte dölja det faktum att Pfizers injektion i första trimesterns graviditeter gav upphov till 82% missfall.

Den 12 januari delade vi med oss av Utmärkt analys av den kanadensiska Covid Care Alliance. av samma "Safety and Efficacy"-artikel från New England Journal of Medicine. Denna Pfizer-vänliga studie är en fullständig bluff och är full av felaktiga framställningar och bedrägliga metoder. Bedrägeriet och sanningen avslöjas i detalj i denna video och artikel från CCCA.

Dr Trozzis kortfattad redogörelse och Dr Nagases utmärkta intervju om denna bluff. artikeln finns här.

De dödar barn, vad kan vi göra?

Dessa injektioner är brottsliga, punkt slut. Hjälp oss att tjäna de Upphöra och avstå Declrering av Världshälsorådet, till alla regeringar, kliniker, sjukhus, medicinska tillsynsmyndigheter, läkare, sjuksköterskor, politiker eller andra som på något sätt deltar i tillverkning, leverans, distribution, marknadsföring eller administrering av dessa injektioner. Budskapet till alla som är involverade i dessa injektionskampanjer är: "Sluta nu. Detta är ett brott. Ni kommer att bli straffrättsligt och civilrättsligt ansvariga. Katten är ute ur väskan. Rättvisan kommer."

The Förklaringen finns också här tillsammans med information och anvisningar om hur den ska serveras.  

Ta foton och anteckna vem, när och var deklarationen och meddelandet har delgivits. Vi håller på att färdigställa fler resurser på webbplatsen för Världshälsorådet för hälsa för att ladda upp dessa foton och uppgifter. Dessa resurser kommer att finjusteras och hittas här mycket snart.

Det finns minst fem miljoner kanadensare och miljarder människor i världen som har motstått injektionerna. Vi, liksom många offer för tvångsinjektioner som vaknar upp med samvetskval, måste vara den armé som stoppar detta och återger vårt samhälle mänskliga rättigheter och riktig hälsovård.

Underkasta er inte, förenas!

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska