Trudeau hatbrott och 10000+ brev med krav på rättvisa nu

Mer än tiotusen brev med krav på att Trudeau ska åtalas för hatbrott, och en tidslinje för kunskap och handling som stavas "massmord".

Gräsrotsåtgärder och Trudeaus hatbrott

Den ärade Jody Wilson-Raybould

Tack till våra läsare och allierade. Som svar på uppmaningen till handling från Take Action Canada den 8 januari 2022, Strong and Free Canada, och oss själva, mer än tiotusen stödbrev för hatbrottsanklagelser mot Justin Trudeau mottogs på en dag. Det fanns sannolikt många fler, men advokat Coles e-postserver var överbelastad. Vi kommer att hålla er underrättade om svaret från den nuvarande justitieministern. Låt oss hoppas att hans engagemang för lagen och det kanadensiska folket är starkare än hans engagemang för Trudeau-regimen. Tyvärr utnämndes den nuvarande justitieministern David Lametti 2019 av Trudeau, efter att Trudeau sparkade den hedervärda Jody Wilson-Raybould för att ha avslöjat hans kriminella inblandning i brottsliga åtal mot sina vänner på SNC Lavalin. Be snälla för att Lametti nu ska vara ett redskap för rättvisa , inte för korruption.

David Lametti Generaladvokat

Trudeau har en lång lista över mörka handlingar: fler än vad man kan nämna i ett kort inlägg. Som exempel kan nämnas den ärade Jody WIlson-Raybould, som var Kanadas justitieminister fram till 2019, då Hon avslöjade Trudeau-regimens olagliga inblandning i åtalet mot SNC Lavalin..

En undersökning av Trudeaus vänner på SNC Lavalin leder till historier om mutor, korruption, misskötsel av radioaktivt avfall och till och med prostitution av kanadensiska flickor. 2008 bjöd SNC-Lavalin den libyske diktatorn Muammar Gaddafis son Saadi på en vild tid i Montreal med prostituerade, porr till ett värde av 130 000 euro, överdådiga gåvor, bland annat yachter, och mutor till ett värde av 160 miljoner euro som betalades genom försåtliga kontantöverföringar. Dessa är Trudeaus finansiärer och anhängare, för vilka han olagligt ingrep i deras åtal.

Det är en oroande bakgrund för en sittande premiärminister. Men med sina kovida brott mot mänskligheten har Trudeau sänkt ribban ytterligare och visat sin förmåga att vara fullständigt hänsynslös. I april 2021 visste han och hans regering att Pfizers uppgifter om deras covid-injektion visade att den var dödlig. Uppgifterna visade att 3% av försökspersonerna var döda och 28% hade pågående eller permanenta funktionsnedsättningar inom tre månader efter att ha fått en spruta. Trots detta har Trudeau upprepade gånger sagt till kanadensarna att injektionerna är "säkra och effektiva".

Med full kännedom om injektionernas dödlighet fortsätter Trudea och hans regim kampanjen med tvångsinjektioner, godkänner injektioner av barn och främjar hatet mot de kanadensare som inte injicerats.  

Här finns en bra webbplats som sammanställer allt detta: http://trudeauknows.ca/

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska