Brottsutredningen av de skyldiga till Uk Gov Covid pågår nu.

Här är detaljerna, en chans att hjälpa till med bevis och en uppdatering om den gode doktorn White.

Brottsutredning pågår i Storbritannien

London Metropolitan Police brottsutredning nummer 6029679/21 har inletts. Den omfattar anklagelser om grov vårdslöshet, dråp och tjänstefel mot June Raine, läkare och chef för MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency), och mot Charlie Massey, chef och registrator för GMC (General Medical Council).

Den omfattar också anklagelser om allvarlig brottslighet mot ministrar, tjänstemän och chefer inom media i Förenade kungariket.

Brottsanmälan lämnades in av fyra stora aktivister som arbetar för att motverka den covidiska agendan: advokaterna Philip Hyland och Lois Baylis, den pensionerade polisen Mark Sexton och läkaren Sam White.

Här är det meddelande som vi fick från våra brittiska kollegor. Det innehåller en begäran om vittnesmål från både offer och experter och innehåller uppgifter som behövs för att stödja polisutredningen i London:

Om Dr. Sam White och hans uppdrag

Du kanske känner igen dr Sam White. Han är en mjuk och medkännande läkare som arbetar för sanning och rättvisa. År 2021 vägrade dr White att underkasta sig den covidiska agendan, att ge eller ta emot injektioner, att stödja den covidiska agendans lögner eller att förneka sina patienter rätten till ärliga råd och korrekt medicinsk vård. Liksom många av oss runt om i världen gick dr White ifrån sin inkomst och sitt jobb. Han förblev trogen och tog emot de professionella, ekonomiska och juridiska svårigheter som följer med uppdraget. Detta är verkligen märkliga tider för hederliga läkare; medicinska system, liksom regeringar, är infekterade och korrumperade.

Globalt sett är en tråkig majoritet av läkarnas mentala, andliga och fysiska hälsa komplicerad. De bryter mot sina eder, underkastar sig den kovida agendan, ljuger för sina patienter och sig själva och deltar i kovida brott mot mänskligheten. De fortsätter att göra kortsiktiga vinster, men bidrar till att förstöra mänskligt liv och de samhällen som de är beroende av. Utan deras medverkan skulle detta kovida krig inte ha någon verkan.

Dr White är fri från denna skuld och karmiska skuld, men han har samma ekonomiska och juridiska komplikationer som ärliga läkare runt om i världen.

Vi hyllar Dr White och hans team!

Dr White har slagit in på en ny väg och erbjuder långsiktiga hälsolösningar inom området funktionell medicin: https://www.drsamwhite.com/

Han fortsätter också den juridiska kampen för att försvara britter och i slutändan människor överallt med aktuella rättsliga åtgärder:

  1. Att vaccinpasset förklaras olagligt.
  2. Att stoppa vaccinutbyggnaden för att möjliggöra en grundlig granskning av alla potentiella allvarliga biverkningar.
  3. Att häva hans indragning av läkarlegitimation.
  4. Om polisen inte är helt noggrann i sin brottsutredning, att inleda privata brottsförfaranden mot "Right Honourable" Matthew Hancock och andra för att ha formulerat en folkhälsopolitik som bygger på ett olämpligt diagnostiskt test och orsakat så mycket skada genom att göra det.

Om du vill stödja Dr. Whites juridiska kampanj kan du samla in pengar här: https://www.drsamwhite.com/take-back-control-campaign/

8 minuters video av Dr White

Här är en kort video från december 2021, där Dr Sam White lugnt avslöjade sanningen om Covid; han hedrade sina eder till allmänheten och struntade i den kriminella Covid-företagets motreaktion:

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska