Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

"More of Us" - en vacker sång om vår situation

Denna vackra sång av Matt Brevner talar till våra hjärtan: sanning och solidaritet mitt i bedrägeridemin och övergrepp.

Vi har tackat de stora komikerna mer än en gång för att de har hjälpt oss att hålla oss vid gott mod, ta oss igenom dessa tider och bekämpa tyranniet. Här är en upplyftande fyra minuter lång musikvideo från kanadensaren Matt Brevner. Tack och välsignelse till dig, Matt Brevner.

Precis som sin musik är Matt Brevner sofistikerad och djupt engagerad i att bidra till det kanadensiska samhället. Här kan du till exempel se några av hans videojournalistikfilmer: https://rumble.com/vrdju9-from-unjust-vaccine-mandates-to-the-campaign-trail-matt-brevner-recaps-his-.html

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska