Jody Ledgerwoods guide för att hålla sig fri mitt i Covids tyranni.

"Stå på din plats, känn till lagen och informera dem" - Jody Ledgerwood

Här är en mobilupptagning av Jody och vänner som äter på matplatsen i Toronto Eaton Center. Detta är deras rätt. Säkerhetspersonal och polis anländer för att upprätthålla helt illegitima och olagliga mandat som kräver att folk visar upp covid-"vaccin"-papper. Det som följer är upplysande för både polisen och oss. Det är ett lyckligt slut.

Den icke injicerade läraren Deanna Gontard försvarar sina rättigheter och behåller sitt jobb

Tack vare den genuina undersökande journalisten Will Dove från Ett starkt och fritt Kanada för denna utmärkta intervju med Jody Ledgerwood och Deanna Gontard. Deanna är en lärare som behöll sitt jobb genom att känna till och försvara sina rättigheter. Hon vägrade att injiceras med det så kallade covid-"vaccinet" eller att lämna ut personlig medicinsk information, nämligen sin "vaccin"-status. När de försökte sätta henne på obetald ledighet behöll hon framgångsrikt sitt jobb genom att känna till och försvara sina rättigheter. Hon fick hjälp av vår presenterade kanadensiska människorättsledare Jody Ledgerwood. För mer information om den här historien, vänligen kontakta besöka Kanada starkt och fritt.

Jody Ledgerwoods guide för att försvara dina rättigheter i samband med uppstarten

Du kan också leva fritt. Jody Ledgerwood och Game On Canada har tillhandahållit en fantastisk Juridiska utbildningsresurser och guider.så att vi kan bevara våra rättigheter och upprätthålla en riktig rättsstat i vårt land. Bland annat finns denna utmärkta "Snabbsammanfattning om dina rättigheter":

Spelet är igång i Kanada

Föräldrar kan dra nytta av det arbete som utförs av Game On Canada. Barn har blivit allvarligt misshandlade av det kriminella kovidföretaget. De har skadats av munkorgar för ansiktet, stängda skolor, parker och idrottsanläggningar, lögnen om att de alla är farliga smittspridare som kommer att döda deras mormor med en kram, och nyligen tvingade dödliga injektioner. Game On Canada erbjuda rekreation, sport, sociala möjligheter och en viss känsla av normalitet för kanadensiska barn.

Om du vill donera direkt till Jodys teamets initiativ "Know Your Rights" kan du göra en e-överföring till: [email protected]
Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska