Dr Mark Trozzi

Den heroiska Dr Mel Bruchet MD, 80 år gammal, handfängslad, drogad och fängslad för att ha varnat oss.

Introduktion

Den här videon kan ses i tre delar. Den första timmen hölls med Dr Nagase ensam under den tid då Dr Bruchet först var försvunnen, drogad och inlåst. Dr Nagase berättar om händelserna kring Br Bruchets kidnappning av polisen och hans misshandel inom det av covid-agendan dominerade hälsovårdssystemet i BC. Under den andra halvan av den första timmen berättar Dr Nagase om en 43-årig far till tre barn vars "behandling" på sjukhus med covider, som bäst kan beskrivas som brottslig misshandel, slutade med hans död. Den andra timmen av videon är en intervju med Dr Bruchet som också är närvarande. Detta skedde efter att han hade utstått de veckor av misshandel och inspärrning som sträckte sig över jul och nyår. Se vad du tycker: Är Dr Bruchet galen och dement eller intelligent och klok?

Beskrivning

Dr Mel Bruchet är en 80-årig mycket frisk och aktiv farfar. Han är en respekterad och nyligen pensionerad läkare från Brittish Columbia. Dr Bruchet skulle för närvarande i lugn och ro njuta av sin pensionering, sin familj, trädgårdsarbete och golf, om det inte vore för hans altruistiska natur i kombination med det kriminella kovidsföretaget och det pågående tvångsinjektionsgenocidet.

Dr Bruchet borde få priser för sin aktivism och offentliga utbildning, och det kommer han att få från oss, till att börja med med vår respekt och våra böner just nu.   

Han har tvingats ut ur sin pensionering och till handling på grund av de obestridliga dödsfall och sjukdomar som orsakats av de påtvingade injektionerna av covid, hindren för säker och effektiv behandling av covid till rimliga priser, inriktningen på barn som ska få de dödliga sprutorna och, på senare tid, de många döda barn som fötts av gravida kvinnor som ljugits och tvingats till de så kallade covid-"vaccinerna".  

Förra månaden var Dr Bruchet i sitt hem i Vancouver tillsammans med två andra hjältar som vi älskar, Dr Daniel Nagase och Dr Charles Hoffe. Fyra polisbilar och åtta poliser anlände till Dr Bruchets hem. Den fredliga och hedervärda dr Bruchet fick handbojor och fördes till Lionsgate Hospital.

I ett annat förvrängt kapitel från den kriminella kovidernas agenda blev denna intelligenta, fredliga 80-åriga läkare efter timmar i handbojor drogad och sedan tvångsomhändertagen på en psykiatrisk avdelning. Där förvägrades han sina grundläggande rättigheter, t.ex. att få tillgång till telefon. Han drogs med antipsykotiska läkemedel. Dessa antipsykotiska läkemedel är kontraindicerade för äldre människor eftersom de ger dem stroke och hjärtattacker. Han fick två mini-slaganfall (TIA) och genomgick förhör om psykisk hälsa som var kängurudomstolar som försökte fokusera på hans tankar om de kovida "vaccinerna". Även om hans tankar bygger på välgrundade vetenskapliga fakta, betecknade institutionen hans tankar som "vanföreställningar": bevis på hans "demens eller psykos".

Det är här vi befinner oss, folk, en fullständig kris när det gäller regeringens och institutionernas legitimitet. Ovedersägligt farliga och dödliga injektioner tvingas på massorna. Till och med barn är måltavlor, injiceras, skadas och dödas. Liksom resten av oss ljuger man för gravida kvinnor, tvingar dem och ger dem injektioner, innan många av dem föder döda barn.

 Under tiden är en klok och ansvarsfull läkare, en av våra respekterade äldre, som står upp för sanningen och vårt välbefinnande, handfängslad, drogad och inlåst.

Läkare, poliser, sjuksköterskor, politiker, medie- och företagsledare och alla andra som har gått med på detta måste vakna upp nu. Ångra er och överge det kriminella kovida företaget. Gå med i lösningen, oavsett de uppenbara kostnaderna. Om vi förlorar detta krig förlorar vi allt. Fortsatt följsamhet kommer inte att rädda er.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska