Brådskande 5 minuters åtgärd. Rättvisa för Justin.

Uppdatering: Åtgärden är slutförd. Bra jobbat allihop!

Tack och bra jobbat till alla som deltog i denna snabbinsats. Gratulerar. Tillsammans samlade vi över 10 000 brev för att stödja kravet på att justitieministern ska utreda Justin Trudeaus hatbrott. Denna aktion är avslutad.

Stoppa Trudeaus hatbrott. 5 min Brådskande åtgärder behövs idag

Vänligen förstärk snarast den ädla advokaten Suzanne Coles från Ontario. Hon anklagar Justin Trudeau enligt strafflagen för de uttalanden han gjorde förra veckan om de "ovaccinerade".

I den här videon på en minut hänvisar Trudeau till oss, de oinvaccinerade, som han kallar "ovaccinerade", och säger att vi är extremister, som inte tror på vetenskap, som ofta är kvinnohatare, ofta rasisterDet är en sekt, en liten grupp, men som är ta upp utrymme, Vi måste göra ett val, som ledare och som land. Tolererar vi dessa människor?

Samtidigt som Trudeau driver de dödliga injektionerna och den auktoritära agendan, attackerar han verbalt de kanadensare som har motsatt sig kriminellt tvång. Detta hatprat är extremt farligt och mycket kriminellt! Han försöker marginalisera de som inte får injektioner, precis som Hitler marginaliserade det judiska folket, innan han började samla in dem i läger. Om det här verkar vara en långsträckt fråga för dig, studera historien, och Titta på de läger som Trudeaus regim redan har byggt upp i hela Kanada.. Denna typ av marginalisering av en befolknings undergrupp är ett gammalt auktoritärt totalitärt trick. Det är inte nytt, men det är olagligt. Vi måste kräva rättsstatsprincipen i vårt land!

Trudeaus hatpropaganda mot de kanadensare som inte vill låta sig tvingas till tvångsinjektioner är brottslig. Det går längre än den medicinska apartheid som han redan har skapat och utgör ett mycket verkligt och överhängande hot mot vår säkerhet och trygghet.

Hjälp till att skydda de miljoner som inte injicerats och alla i hela Kanada. Så här stöder du brottsanklagelserna mot Trudeau som inleds på måndagsmorgonen:

  1. Ladda ner det här korta dokumentet
  2. radera och ersätta de röda bokstäverna med din information
  3. fylla i dina personuppgifter
  4. skriva ut, underteckna, skanna och skicka den ifyllda filen till advokat Suzanne Coles på denna e-postadress: ############

Suzanne kommer att föra fram dessa anklagelser på måndag morgon, så det finns inte mycket tid över. Detta är vår chans att försvara oss själva och alla kanadensare, samtidigt som vi får bort denna kriminella och utländska maktmarionett från makten och i fängelse.

Var vänlig och publicera och dela det här budskapet i många länder. Tillsammans kan vi skapa ett massivt stöd för Trudeaus brottsliga åtal. Lagen gäller för alla (eller ingen alls).

Injektionerna orsakar skada och skyddar inte mot infektion eller överföring. (Källor: 1  2  3  4  5 ) 

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska