Polisman Brian Denison! Det här är vad som krävs!

År 2021 var Calgary-polisen Brian Denison ett år från pensionering. Hans kritiskt tänkande och självrespekt Han vägrade därför att underkasta sig eller samarbeta med det kriminella covidföretaget, som till och med har infiltrerat polisstyrkorna, inklusive hans egen. Han hedrade sin ed att upprätthålla lagen, utövade sin rätt till yttrandefrihet och uttalade sig mot de injektionsmandat som bryter mot stadgan och konstitutionen och som kommer från Calgary Police Department.

Denison stod vid ett vägskäl, gjorde rätt val och började berätta sanningen och försvara lagen i Kanada redan innan han gjorde den här tio minuter långa videon den 6 november 2021, när han blev befriad från sin tjänst med lön, som senare drogs in.

Här är en kort introduktion till den nya intervjun med Brian Denison och Will Dove från Strong och Free Canada.

Här är hela den 27 minuter långa intervjun: https://strongandfreecanada.org/vlog/police-force-veteran-fired-for-speaking-out-interview-with-brian-denison/

Tack till Brian Denison, Police on Gaurd, Will Dove och Strong and Free Canada.

Om du har möjlighet att ge dina donationer för att stödja Ett starkt och fritt Kanadaoch Polisen på vakt kommer att hjälpa till att befria vårt land och återskapa vårt samhälle.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska