Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Charles Kovess på spetsen av det globala rättvise-spjutet

Om

Charles Kovess är praktisk, upplyftande, balanserad och fri från BS.   

Ni uppskattade det material som vi delade med oss av. November 23, 2021 från denna ledare inom global juridisk strateg, stor talare Charles Kovess. Tack till Dr Sam Dube för den senaste intervjun och presentationen av den femte doktorn.

Charles B. Kovess, LL.B.(Hons), LL.M., C.S.P., M.A.I.C.D. är en ledande medlem av kommittén för lag och aktivism vid World Council for Health (W.C.H.), som arbetar för att motverka regeringens otillbörliga och olagliga maktövergrepp. W.C.H. grundades av Dr Theresa (Tess) Lawrie, M.B. B.Ch., Ph.D., den världsberömda sammanställaren av bevis, och är en nybildad alternativ men parallell organisation till Världshälsoorganisationen (W.H.O.), men som är helt offentligt finansierad och fri från intressekonflikter och kopplingar till läkemedelsindustrin.

Denna brådskande, inspirerande och motiverande intervju med Dr. Sam Dubé, M.D., Ph.D., handlar om Charles' tes att RÄDSLA ÄR DEN VERKLIGA PANDEMIN. I sin medföljande presentation ger talaren i världsklass, den juridiska strategen och chefscoachen över tjugo konkreta, genomförbara åtgärder för att åter ge enskilda personer i allmänheten och yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården möjlighet att ta sig från detta tillstånd av rädsla till att agera i god tro mot de olagliga och oetiska mandat och restriktioner som grundar sig på allmän lag och som gäller i större delen av den "fria världen".

Charles presenterar en bra kombination av fakta, insikter och praktiska strategier som vi alla behöver.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska