Trump WTF?

Donald Trump gör helt felaktiga uttalanden som stöder covidinjektionerna.

Vi vill gärna tro att Trump är på rätt sida av historien och att han ser till vår bästa. Men dessa bevis och hans egna ord gör att det verkar omöjligt. Han stöder entusiastiskt de dödliga injektionerna och spottar ut fullständiga osanningar om covid.

Dessa så kallade "vacciner" är på intet sätt säkra eller effektiva.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska