Robert Kennedy Jr. Folkets mästare

"Demokratin fungerar genom att informera allmänheten." - Robert Kennedy

Robert F Kennedy Jr är en sann folkets förkämpe. RFK är trogen sin familjetradition att stå upp för rättvisa och öppenhet, mot de mest ondskefulla människorna på jorden. Trots att hans farbror president JFK mördades 1963 och hans far Robert F Kennedy mördades 1968 när han kandiderade till presidentposten, fortsätter Robert Kennedy att leva ett liv i aktivism och skydda naturmiljön och oskyldiga människor. Förutom ett imponerande register av insatser för att skydda naturmiljön och vattenkvaliteten runt om i världen är RFK Jr grundare och ordförande för Försvaret av barnens hälsa. RFK JR och Children's Health Defense har sedan 2011 avslöjat och motverkat korruptionen inom läkemedelsindustrin och samtidigt främjat informerat samtycke och vetenskaplig öppenhet.  

Sedan lanseringen av covid-19 har Kennedy och CHD tredubblat sina ansträngningar.

I modig och klassisk Kennedystil är RFK med oss och kämpar mot de främsta förövarna av det kriminella Covid-företaget. Hans nya bok "Den riktiga Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma och det globala kriget mot demokratin och folkhälsan" är väl genomarbetad och avslöjar dessa fiender till goda människor överallt.

Vi hoppas att du kan vara med oss klockan 14.00 EST (Torontotid) den 3 januari 2022 för att lyssna på RFK Jr. och flera andra stora talare i veckans Världshälsorådets generalförsamling.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Anmälan till nyhetsbrev


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

10% Rabatt med kod: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formula för friskt hjärta och muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

sv_SESvenska