Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

En farmaceuts ögonblick av insikt

En amerikansk medborgare begär en vaccininsats, och en apotekare får sin värld att falla samman när han inser hur fel saker och ting är.

Här är en fascinerande och kanske komisk fem minuters video från en amerikansk aktivist. Med en dold kamera på rullning går hon till ett apotek och ber om en vaccininsats. Det som till en början verkar vara en rutinhändelse i denna artiga farmaceuts arbetsdag blir en chockerande insikt för honom om att något är väldigt fel. Du måste se det här!

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
sv_SESvenska