Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

En farmaceuts ögonblick av insikt

En amerikansk medborgare begär en vaccininsats, och en apotekare får sin värld att falla samman när han inser hur fel saker och ting är.

Här är en fascinerande och kanske komisk fem minuters video från en amerikansk aktivist. Med en dold kamera på rullning går hon till ett apotek och ber om en vaccininsats. Det som till en början verkar vara en rutinhändelse i denna artiga farmaceuts arbetsdag blir en chockerande insikt för honom om att något är väldigt fel. Du måste se det här!

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska