Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Gott nytt år! 2022 Den kritiska punkten

Något kortfattat och inspirerande. Fantastiskt bildspråk, intelligent och upplyftande.

Gott nytt år, från Trozzi-teamet

Kära läsare, vi är tacksamma över att få vara med er i tanke och handling. Låt oss vända de nuvarande onda gärningarna och återupprätta våra samhällen överallt år 2022. Ovan är en mycket inspirerande tio minuters video för dessa märkliga tider.

Jag har ingen kunskap om astrologi, men jag kan bekräfta och stödja allt annat som Ralph Smart, psykolog, författare och filosof, berättar här. - M Trozzi MD

Bästa önskningar för nyår,

Dr Mark Trozzi och hans team.  

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska