Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Mammabjörnar skyddar barnen

Alternativ skolgång och andra resurser för att hjälpa föräldrar att fatta välgrundade beslut och skydda sina barn.

I hela Kanada hjälper Mama Bears Project informerade föräldrar att skydda sina barn och stödja deras utbildning och sociala hälsa. Denna hjälp behövs verkligen i samband med de aktuella brott mot kovider och kränkningar av de mänskliga rättigheterna som kanadensiska familjer uthärdar och motstår.  

Tack till Canada Health Alliance, Police on Guard och Mama Bears Project för att kampanjen "It's Okay to Wait" (Det är okej att vänta) har genomförts i hela Kanada. Detta är en gudagåva för föräldrar och barn!

På Mama Bears Project hittar du:

  • Sanningen om covid, barn och injektioner.
  • Verktyg för att skydda barn mot tvångsinjektioner och andra aktuella övergrepp inom det offentliga skolsystemet.
  • Resurser för alternativ skolgång och sociala evenemang för barn.
  • och en fantastisk möjlighet för passionerade och engagerade människor att hjälpa lidande och hotade barn i hela Kanada.
 

Barnen har utsatts för omfattande övergrepp och befinner sig för närvarande i allvarlig fara. Tack till Canada Health Alliance, Polisen på vakt, och Projektet Mama Bears för att ha fört kampanjen "It's Okay to Wait" till kanadensare i vårt fina, om än tillfälligt globalistiskt ockuperade land. 

Kids har ingen statistisk risk för allvarlig död eller sjukdom med Covid., men de injektioner som de kriminellt tvingas till är en en annan historia.

Du hittar bra resurser på följande webbplatser Projektet Mama Bears inklusive: ärlig vetenskap om barn, covid och tvångsinjektioner, resurser för att försvara barn inom det offentliga skolsystemet, alternativ skolgång och sociala resurser för barn, och även hjälp. ansluta sig till ett alternativt lärande pod i ditt område.

Föräldrar, volontärer och donatorer uppmanas att kolla in och gå med i Mama Bears-projektet.

Skicka det här meddelandet vidare till föräldrar och andra som brinner för att hjälpa barn.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska