Dr Mark Trozzi

Dr Bhakdi: Injektionsinducerad autoimmun sjukdom, död och kommande farsoter.

I detta passionerade tal förklarar Dr Bhakti den autoimmuna förstörelse som han, liksom jag och andra, har varnat för sedan ett år tillbaka och som Dr Burkhardt nu har visat.

Alla Genbaserade "vacciner" mot kovider ger upphov till autoimmuna sjukdomar. Det innebär att de utlöser immunsystemet, som bara ska bekämpa infektioner och cancer, att faktiskt attackera offrets egen kropp.

Dr Arne Burkhardt är en framstående tysk patolog. Han har samlat in och undersökt vävnadsprover från 15 personer som hade dött och som hade obducerats utan anmärkningar enligt myndigheternas rapporter. Deras dödsfall ansågs "orelaterade" till de "vacciner" mot kovider som de hade fått under de veckor och månader som föregick dödsfallet.  

Dr Burkhardts detaljerade mikroskopiska analys av deras organ visade dock att deras hjärtan och andra organ hade förstörts av autoimmuna sjukdomar.

14 av de 15 offren, i åldrarna 28 till 90 år, som dog efter den så kallade "vaccininjektionen", och som rapporterades som dödsfall utan samband med injektionerna, visade sig i själva verket ha omfattande autoimmuna attacker på sina egna organ som utlöstes av injektionerna av covid.

Detta är logiskt. Injektionscellerna i offrens organ invaderades avsiktligt med det genetiskt modifierande materialet i kovidinjektionerna. Dessa mänskliga celler producerade sedan den modifierade versionen av coronavirusets spikprotein. Detta gjorde att cellerna blev täckta av dessa SP-ämnen och riktade dem mot angrepp från det egna immunförsvaret.

Dr Bhakti förklarar också att injektionsoffrens immunsystem blir själva måltavlor. Immunförsvarets lymfocyter, som också invaderas av de injicerade virusgenerna, producerar själva spikproteinet och blir då också måltavlor för immunförsvaret. Dr Bhakti varnar för en progressiv och långsiktig kollaps av injektionsoffrens immunsystem. Injektionsoffrens immunsystem luras till självförstörelse! När immunförsvaret förstörs till följd av injektionerna kommer alla slags vilande infektioner som bältros, tuberkulos, Epstein Barre-virus, toxoplasmos, cytomegalovirus och andra infektioner att frodas och förstöra liv.

Dr Bhakti varnar också för att de kriminella injektionskampanjerna på detta sätt kommer att orsaka tuberkulosutbrott i Indien, Afrika och hela Asien samt en explosion av cancer hos injektionsoffer överallt.

Dr Bhakti och hans familj bor för närvarande i Tyskland, ett land som nu har extrema kränkningar av de mänskliga rättigheterna och som tvingar fram de dödliga injektionerna. Denna framstående och respekterade vetenskapsman konstaterar: "Vi har en son som är fem år gammal och vi kommer att fly från detta land!"

Här är videon från Dr Bhakdis och Dr Burkhardts presentation den 10 december 2021 vid Doctors for Covid Ethics Symposium: "On Covid Vaccines: varför de inte kan fungera och ovedersägliga bevis för deras orsakande roll i dödsfall efter vaccination". Dr Burkhardt förklarar bevisen och visar mikroskopiska bilder av skadorna i de döda injektionsoffrens olika organ och vävnader.

En sansad men rädd vetenskapsman kommenterade detta på följande sätt. Hans namn är hemlighållet på grund av att han är rädd för repressalier mot sig själv och sin familj för att han uttalar sig mot det kriminella koviderföretaget:

"Om obduktionsresultaten bekräftas av andra patologer med ytterligare prover och om de kombineras med resultaten från dr Hoffe (>60%-inokulerade mottagare har förhöjda D-dimertest och tecken på koagulation) och dr Cole (ökning av cancer efter inokulering, inklusive tjugofaldig ökning av livmodercancer), ser vi en katastrof av ofattbara proportioner. Slutsatsen (om den stöds av ytterligare uppgifter) är att i princip VARJE mottagare av vaccinering drabbas av skador, och att skadorna ökar efter varje injektion. Med tanke på hur allvarliga de olika typerna av skador är (autoimmuna sjukdomar, cancer, återkommande vilande infektioner, koagulation/strokes, hjärtskador etc.) kommer dessa effekter att leda till att livslängden förkortas, vilket bör räknas som dödsfall till följd av vaccinationerna. Så i USA, där ~200 miljoner människor har vaccinerats fullt ut, kommer antalet dödsfall inte att vara de cirka 10 000 som rapporteras i VAERS, eller de 150 000+ dödsfall som skalats upp från VAERS, utan kan närmast uppgå till tiotals miljoner när effekterna av vaccineringen visar sig!"

Tyvärr håller vi med vår annonynous kollega, och vi har nämnt detta tidigare: de rekordstora dödsfall som redan har inträffat till följd av dessa injektioner är bara början. Tyvärr förutspår vi att människor kommer att fortsätta att bli sjuka och dö av dessa injektioner under lång tid framöver.

Vad kan vi göra? För det första, hHjälp till att stoppa injektionerna och ställa det kriminella företaget Covid och alla dess hantlangare inför rätta,  och förse offren för injektion med nuvarande bästa avgiftningsstrategier som vi har.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska