Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

16 år gammal, Pfizer, hjärtmuskelinflammation, plötslig död, sörjande far

Tack Ernesto Ramirez för att du delar med dig av din smärtsamma historia för att förhindra att andra gör samma ödesdigra misstag.

Nyligen granskade vi Vi har tagit del av de senaste VAERS-uppgifterna om dödsfall och blodbad till följd av kriminella och påtvingade injektioner, och vi har tittat på de medicinska uppgifterna om 12 av de många barn som dödats med dessa injektioner.

Barnfamiljernas känslomässiga lidande är något vi kan föreställa oss, men inte riktigt känna till eller dela med oss av.

Ernesto Ramirez förlorade sin älskade 16-åriga son. Ernesto Junior var en frisk pojke, men han kollapsade och dog några dagar efter att Pfizers gift injicerats i honom. Juniors obduktion var förutsägbar: hans hjärta var förstört. Celler i hela hans unga kropp hade ändrats genetiskt av injektionen. De producerade och fyllde hans blodomlopp med giftiga spikproteiner. Dessa spikproteiner riktade sig mot de rikligt förekommande ACE2-receptorerna i hans unga hjärta och förstörde det.  

Det finns Inga säkra eller effektiva vacciner för covid-19. Men även om det fanns det, barn skulle inte behöva dem.

Dr Jessica Rose och Peter McCullough är högt kvalificerade forskare som rapporterade en 19-faldig ökning av myokardit (inflammerade hjärtan) hos 12-15-åringar efter covidinjektionerna. Denna forskning har förtryckts av brottslingarna i Covid-agendan, men Här är den direkt till dig.

Be för Ramirez. Vi vill också tacka honom för att han har utstått smärtan och delat med sig av sin tragiska historia för att förhindra att andra drabbas av konsekvenserna av samma dödliga misstag.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska