Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Ny intervju om den femte doktorn: Professor Dolores Cahill & hur man besegrar CCE

Professor Dolores Cahill: Hur vi bekämpar och avslutar det kriminella kovidföretaget.

Beskrivning av Dr. Trozzi

Vi är glada att kunna dela Dr Sam Dubes intervju med superhjälten i kampen mot kovidbrottslighet: Professor Dolores Cahill.

Professor Dolores Cahill har varit etiskt och vetenskapligt på hugget ända sedan början av de kovida brotten och bedrägerierna. Hon är immunolog, molekylärbiolog, uppfinnare, aktivist och mycket mer. Dr Cahill är grundare och ordförande för World Doctors Alliance, World Freedom Alliance och Freedom Travel Alliance.

Hon är verkligen en av de största ledarna för mänskliga rättigheter och hälsa i världen idag.

Professor Cahills expertis och vägledning omfattar vetenskap, juridik och aktivism inom kovida sanningsrörelsen. Tack till dr Sam Dube för denna fantastiska intervju; han hänvisar helt riktigt till denna briljanta, engagerade, godhjärtade vetenskapsman och aktivist som "kryptonit för globalisterna".

Professor Cahill har en djup förståelse för koviderna, avslöjar de kriminaltekniska aspekterna och leder den rättsliga attacken mot koviderna. Här visar hon oss hur vi kan vinna denna kamp, bevara våra rättigheter och friheter, ställa dessa brottslingar inför rätta och återupprätta ett lagligt och fritt samhälle.

"Det finns ingen immunitet för brottsligt beteende"- professor Dolores Cahill

Andra bra och nya intervjuer med den femte doktorn:

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska