Dr Mark Trozzi

Dr Nagase avslöjar Pfizer, kriminella kanadensiska tjänstemän, barnoffer med mera

Tack Ett starkt och fritt Kanada, en organisation som är värd vårt stöd, för denna intervju och mycket mer.

Synopsis av Dr. Trozzi

Tack och respekt till Dr Nagase. Denna ärliga kanadensare ansluter sig till raden av speciella läkare som står upp för sina patienter, sina eder och sanningen, mot det kriminella kovidsföretaget, dess många hantlangare och förföljelsemetoder.

Dr Nagase behandlade covid framgångsrikt med några säkra piller och fick sparken från Rimbey Hospital i Alberta. Nu avslöjar han Pfizers morbida experiment och brottslingar som tjänar en våldsam agenda. Kanadensiska tjänstemän är kriminellt skyldiga till att ha föreskrivit injektioner som forskningen tydligt visat var mycket farligare än covid-19.

Pfizers egna resultat från tre månaders försök visar att 3% av injektionsoffren dog, och ytterligare 28% återfanns inte eller var skadade av injektionerna. Detta offentliggjordes den 30 april 2021, men så kallade "tjänstemän" fortsatte att driva på mandat, vaxxport och till och med injicering av barn. Detta är uppenbart kriminellt. Minst 31% av injektionsoffren är allvarligt skadade, med 3% döda!

Tack till gruppen Public Health and Medical Professionals for Transparency. De drev igenom en begäran om Freedom of Information Act i USA för att få tillgång till Pfizers testresultat. Nu när vi ser de första resultaten förstår vi varför Pfizer arbetar så hårt för att dölja bevisen. Här är en tabell från PFizers tremånadersrapport:

KUMULATIV ANALYS AV RAPPORTER OM BIVERKNINGAR EFTER GODKÄNNANDE AV PF-07302048 (BNT162B2) SOM MOTTAGITS TILL OCH MED 28-FEB-202
Du kan ladda ner hela Pfizers tremånadersrapport här: https://drtrozzi.org/wp-content/uploads/2021/12/Pfizer-trial-results-first-3-months.pdf

Av 42086 försökspersoner dog 1223, vilket är en svindlande 3%! Ytterligare 28% (19582 plus 520, av 42086) drabbades av negativa händelser som de "ännu" inte hade återhämtat sig från eller hade kvar långvariga skador ("sequelae").
Covid-19 hade endast en dödlighet på 0,3% utan behandling. Det är en tiondel av den dödlighet som dessa injektioner gav upphov till enbart under de tre första månaderna. 

Med säkra behandlingar lsom de som Dr Nagase fick sparken för att ha skrivit ut, sjunker dödligheten av covid till cirka 0,045%. Det innebär att tvångsinjektionerna är minst 67 gånger dödligare än covid när covid behandlas med säkra och prisvärda läkemedel. Hur perverst är det inte att dr Nagase får sparken, medan andra läkare tjänar pengar på att ge injektioner som dödar 3% av sina offer och lemlästar ytterligare 28%, och det är bara för att börja. Tyvärr måste vi, med utgångspunkt i den medicinska vetenskapen, räkna med följande år av lidande för injektionsoffren.

Etiska experter arbetar hårt för att hitta sätt att avgifta och läka injektionsoffren, men detta är en mycket svår uppgift. 

Faror vid graviditet, ökad cancer, idrottares död, permanenta genetiska modifieringar och mycket mer förklaras av Dr Nagase (intervju högst upp på sidan) i termer som vi alla kan förstå i denna informationsfyllda intervju med Iron Will Dove från Strong and Free Canada.

Det finns inte längre plats för vänner som inte är vänner. Vi attackeras med biologiska vapen. Denna Pfizer-rapport blev tillgänglig för regeringarna den 30 april 2021, men de kriminella i höga ämbeten har ändå fortsatt att genomdriva "vaccin"-mandat, drivit igenom dessa dödsimpulser för barn, och nu är de riktar sina nålar mot småbarn och spädbarn.

Ska vi stå upp, rädda oss själva, våra familjer och vänner och återupprätta vårt samhälle eller ska vi vända oss om, ta emot stötarna och dö lydigt? 

Detta är överlagt. Pfizer visste vad de gjorde. De hoppade över djurförsöken och gick direkt till hela mänskligheten. Politiker, byråkrater, medicinska licensorgan, alla institutioner och alla individer som stöder detta är skyldiga till folkmordsbrott.

Vi måste sätta stopp för detta vansinne och återupprätta lag, ordning och mänskliga rättigheter. Vi uppmanar alla att agera och hjälpa till att stoppa dödandet. Stöd och använd gärna Världshälsorådet för hälsa - förklaring om att upphöra och avstå. För Dr Trozzis redogörelse om förklaringen, Klicka här.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska