Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Vad finns i de stickningar som de så desperat vill ge oss?

Introduktion

Dessa injektioner är inte vacciner. Människor har ljugits om vad som finns i nålen och tvingats ta den.

Jag är stolt över att tillhöra den lilla procent av forskare och läkare runt om i världen som står upp mot det kriminella covidföretaget (CCE). Det är omvänt att dessa experter för närvarande betalar höga priser för sina ansträngningar att rädda liv, förklara den sanna vetenskapen och som avslöjar de verkliga farorna med tvångsinjektioner.

Ännu en gång är vi glada att kunna dela med oss av Dr Verkerks och Alliansen för naturlig hälsa International. Dr Verkerk och hans team finns på den korta listan över personer som är fullständigt engagerade, kvalificerade och står i frontlinjen för ärlig vetenskap, utbildning av allmänheten och aktivism för mänskliga rättigheter för att motverka CCE.

Dr Verkerks senaste sexsidiga artikel är väl värd att läsa. Han behandlar kortfattat den grundläggande biokemin i de påtvingade injektionerna och ger oss en inblick i olika aspekter, t.ex. specifika ändringar i injektionernas genetiska sekvenser och de resulterande spikproteinerna, den rikliga förekomsten av mänskliga fosternjurar och näthinneceller i injektionerna med DNA-virusvektor (Astrazenica och J&J), föroreningar och de 1,6 miljoner doser som Japan avvisade på grund av dem, fler bevis för grafenoxid och de senaste "skumma" ändringarna i brittiska uppgifter för att dölja att injektionerna misslyckades helt och hållet och att de var giftiga. Dr Verkerk delar också med sig av intressanta ledtrådar för att undersöka misstänkt elektro-nanoteknik i vissa av vaccinerna och transhumanismens agenda. Kunskap är makt.

Här är Dr Rob Verkerks 10 minuter långa översiktsvideo:
Här är en sexsidig artikel som är väl värd att läsa: Vad finns det i de sprutor som de så desperat vill ge oss? av Dr Rob Verkerk, PhD

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska