Dr Mark Trozzi

"Vacciner" kommer att skapa nya och farligare varianter | Intervju med doktorerna Trozzi och Alexander

Här är en ny, informationsfylld och intensiv intervju med doktorerna Paul Alexander och Mark Trozzi med Iron Will Dove.

Här är den nya intensiva intervjun mellan doktorerna Alexander och Trozzi och Kanadas riktiga journalist Will Dove. Vetenskapen är överväldigande mot tvångsinjektioner och mot de människorättsvidriga mandaten. Det finns ingen debatt; bara propaganda mot sanning. Båda läkarna redogör för vetenskap och fakta och kräver att de brottslingar i regeringen och industrin som driver denna ondskefulla agenda och detta bedrägeri åtalas.

Tack Iron Will Dove och hela teamet på Ett starkt och fritt Kanada för fantastisk journalistik och aktivism i kampen mot tyranniet. Alla kan få tillgång till information och resurser för att försvara sin hälsa och sina rättigheter och bidra till att återupprätta ett fritt, rättvist och hälsosamt Kanada på följande adress https://strongandfreecanada.org/ 

Mer om intervjun och några utdrag

Dr Paul Alexander är en epidemiolog i världsklass. Tidigare docent vid McMaster University och rådgivare till president Trump om Covid-politik. Dr Alexander finns på nätet på drpaulalexander.com. Dr Mark Trozzi är en akutläkare med 25 års erfarenhet som tog tjänstledigt i början av året för att ägna sig på heltid åt att bekämpa Covid-tyrannierna. Dr Trozzi finns på nätet på drtrozzi.org.

Om låsningar och "vacciner"...

"De vaccinerade och de ovaccinerade har samma virusbelastning. Faktum är att de vaccinerade bär på mer virus än de ovaccinerade när det gäller att överföra viruset till de ovaccinerade. Sedan bestämde jag mig för att samla ihop alla bevis för alla dessa skolrestriktioner och sammanställa dem på ett ställe... Vetenskapen säger att lockdowns dödade oss. Skolnedläggningar dödade barn. Det gjorde ingenting som gynnade någon."

Om ivermectin vs remdesivir...

"[Ivermectin är] mycket effektivt och när man går till regioner som har använt läkemedlet, till exempel Uttar Pradesh. De tömde sjukhusen när de släppte ivermectin... Enligt den information jag har sett nu orsakar remdesivir lever- och njurtoxicitet eller -svikt. Remdesivir, det fungerar inte och det kostar 3 000 dollar, beroende på var du befinner dig. Så i stället för att människor ska ha femtio dollar för att slippa detta {ivermectin}, låt oss ge dem ett $3 000-läkemedel."

Om den globalistiska agendan...

"Agendan är att låsa samhällen, förstöra ekonomier, i princip skapa en global regering som använder Världshälsoorganisationen, som egentligen är en kriminell organisation, för att hacka sig in i kontrollen med en falsk pandemi som inte existerade... Folk som inte har studerat detta kanske tänker: är den här killen galen? Vad pratar han om, men jag rekommenderar starkt att innan du riskerar ditt liv eller dina barns liv, eller innan du går med på den här saken, i stället för att bekämpa den, eftersom vi befinner oss i ett krig här, bör folk göra sin hemläxa."

Om "vacciner" som får värdkroppen att producera nya och farligare varianter...

"Och om du ger det till barn kommer du att skapa en katastrofal situation för dem, eftersom vi inte bara driver infektioner och driver ökade, förbättrade infektiösa varianter, utan även kan driva fram en patogen variant som kan få MERS, med en dödlighet på 40%... Coronavirus skulle se ut som ett barn [i jämförelse]."

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska