Dr Mark Trozzi

Öppet brev till läkare som förespråkar tvångsinjektion av läkare

Den 9 november publicerade Canadian Medical Association Journal denna artikel: Vaccination mot SARS-CoV-2 bör krävas för att få praktisera medicin i Kanada, CMAJ, Nov 9, 2021. Den skrevs av Dr Andreas Laupacis och Dr Andrew McRae. Den 16 november 2021 skickade jag det här brevet per e-post till doktorerna Laupacis och McRae. De har fortfarande inte svarat, så jag delar det nu som ett öppet brev:

Från Dr Mark Trozzi MD den 16 november 2021.

Kära dr Laupacis och McRae.

Jag fick en överraskande artikel i CMAJ med titeln:  Vaccination mot SARS-CoV-2 bör krävas för att få utöva läkaryrket i Kanada, CMAJ, Nov 9, 2021

Det hävdas att de experimentella biologiska covidmedlen är säkra och effektiva och att alla kanadensiska läkare bör tvångsinjiceras om de vill tjäna allmänheten. Det påstås att detta skulle skydda deras patienter, trots att vi vet att injektionerna inte stoppar infektion eller överföring, att de har många faror, inklusive att de orsakar fler dödsfall på tio månader enligt VAERS än alla vacciner tillsammans under de senaste trettio åren tillsammans, och att injicerade personer har högre virusbelastning. Det finns många andra problem med injektionerna och den gemensamma agendan, som gör att många av oss har förlorat vår inkomst och offrat våra positioner för att försvara vetenskap, folkhälsa och mänskliga rättigheter. (t.ex. de kanadensiska doktorerna Hoffe, Christian, Hodkinson, Kilian, Phillips, Melbourne, Malthouse och jag själv för att nämna några).

Här är en bra artikel i två delar av Dr Rob Verkerk om frågor om säkerhet och effektivitet av dessa injektioner. Jag ber er att läsa dem:

  1. https://www.anhinternational.org/news/feature-latest-snapshots-of-a-moving-target-of-a-pandemic-part-one/ 
  2. https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

 

Jag har ägnat hela det sista året av mitt liv åt forskning och utbildning om kovider. Jag inbjuder er att titta på en del av mitt arbete i detta ämne på följande adress www.drtrozzi.org  eller det arbete som världsexperter utför tillsammans på www.worldcouncilforhealth.org

Det finns stora vetenskapliga, etiska och rättsliga frågor i den nuvarande agendan, och jag skulle vara mycket glad om ni kunde ta del av det arbete som utförts av många som har valt etiska vägar, till stora kostnader. 

Med vänliga hälsningar,

Mark Trozzi, läkare

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Klicka på bilden för biljettinformation
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska