Dr Mark Trozzi

Beskrivning

Medicos Pela Vida Covid-19 från Brasilien höll en utmärkt världskongress med experter på kovider från fem kontinenter. Här är dr Trozzis 24 minuter långa presentation med titeln "Synergistic Bioweapon". Här presenterar han starka bevis för hur det ursprungliga SARS CoV2-viruset som släpptes ut i slutet av 2019 och de pågående tvångsinjektionerna fungerar i synergi för att skada människans immunsystem samtidigt som de ger näring åt en farlig utveckling av coronavirus.

För flera månader sedan beskrev och förutsåg dr Trozzi många av de negativa effekterna av de påtvingade injektionerna i videon och artikeln. Covid "vacciner" Hur farliga är de?. Vid det här laget kan tvångsinjektionerna bara rimligen kallas för biologiska vapen. Vi observerar nu många förutspådda negativa effekter, bland annat skador på immunsystemet och antikroppsmedierad selektion (trolig källa till omikronvarianten). Missa inte denna viktiga vetenskapliga uppdatering och hjälp till att sprida varningen.

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.
Telegram
Twitter
Facebook
E-post
Skriv ut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

Trozzi-rapportenVi vill ge dig de bästa resurserna och uppmanar dig att anmäla dig till vårt nyhetsbrev via e-post.

Bli först med att få information när Dr. Trozzi släpper en ny video eller artikel. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst ändra dina inställningar för meddelanden.

sv_SESvenska