Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Synergistiska biologiska vapen

Beskrivning

Medicos Pela Vida Covid-19 från Brasilien höll en utmärkt världskongress med experter på kovider från fem kontinenter. Här är dr Trozzis 24 minuter långa presentation med titeln "Synergistic Bioweapon". Här presenterar han starka bevis för hur det ursprungliga SARS CoV2-viruset som släpptes ut i slutet av 2019 och de pågående tvångsinjektionerna fungerar i synergi för att skada människans immunsystem samtidigt som de ger näring åt en farlig utveckling av coronavirus.

För flera månader sedan beskrev och förutsåg dr Trozzi många av de negativa effekterna av de påtvingade injektionerna i videon och artikeln. Covid "vacciner" Hur farliga är de?. Vid det här laget kan tvångsinjektionerna bara rimligen kallas för biologiska vapen. Vi observerar nu många förutspådda negativa effekter, bland annat skador på immunsystemet och antikroppsmedierad selektion (trolig källa till omikronvarianten). Missa inte denna viktiga vetenskapliga uppdatering och hjälp till att sprida varningen.

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact
sv_SESvenska