Dr Mark Trozzi

Ärlig | Etisk | Läkare

Synergistiska biologiska vapen

Beskrivning

Medicos Pela Vida Covid-19 från Brasilien höll en utmärkt världskongress med experter på kovider från fem kontinenter. Här är dr Trozzis 24 minuter långa presentation med titeln "Synergistic Bioweapon". Här presenterar han starka bevis för hur det ursprungliga SARS CoV2-viruset som släpptes ut i slutet av 2019 och de pågående tvångsinjektionerna fungerar i synergi för att skada människans immunsystem samtidigt som de ger näring åt en farlig utveckling av coronavirus.

För flera månader sedan beskrev och förutsåg dr Trozzi många av de negativa effekterna av de påtvingade injektionerna i videon och artikeln. Covid "vacciner" Hur farliga är de?. Vid det här laget kan tvångsinjektionerna bara rimligen kallas för biologiska vapen. Vi observerar nu många förutspådda negativa effekter, bland annat skador på immunsystemet och antikroppsmedierad selektion (trolig källa till omikronvarianten). Missa inte denna viktiga vetenskapliga uppdatering och hjälp till att sprida varningen.

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Stöd vårt uppdrag

Vi uppskattar verkligen dina donationer. Dina bidrag hjälper oss att upprätthålla våra alltmer varierande insatser, synliga och osynliga, för att återupprätta hälsa, värdighet, säkerhet och mänskliga rättigheter.

Dr Trozzis nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CAPTCHA ImageÄndra bild

sv_SESvenska