Dr Andrew Hill. $40 miljoner. 504 000 människor dör

Dr Tess Lawrie diskuterar sin metaanalys av Ivermectin, FDA och Dr Andrew Hill

Ett särskilt tack till TrialSiteNews för denna intervju med Tess Lawrie, och alexandrosm från Rumble för att ha återfunnit detta material från internetarkiv och laddat upp det igen, efter att det censurerats av den fascistiska videoplattformen YouTube.

Liverpools universitet och dr Andrew Hill ändrade sina slutsatser om ivermektin; utbetalning av $40 000 000 000

Unitaid, som finansieras av Bill Gates, betalade University of Liverpool $40 000 000 000 för att virologen Dr Andrew Hill från University of L ska överge sin tidigare slutsats att ivermectin fungerar mot kovider och främja falska vetenskapliga bevis för motsatsen. Detta gav den högst opålitliga WHO en motivering för att blockera användningen av ivermektin, till en kostnad av 15 000 människor som dör i onödan varje dag.

Virologen Dr Andrew Hill beskriver sin "knepiga situation" när han konfronteras med Dr Tess Lawrie.

Hill säkrade 40 miljoner dollar i finansiering, presenterade falsk vetenskap och blockerade den globala tillgången till ivermektin. Hill erkänner att det kostar 15 000 liv per dag, men hoppas att det skulle begränsas till sex veckor och bara kosta 504 000 människoliv.  

Liksom många forskare och läkare har dr Andrew Hill valt en kortsiktig roll som en rik skurk.

Under tiden har sällsynta forskare och läkare valt en etisk väg; de har arbetat hårt och hållit sig trogna vetenskapen och sina eder, trots ekonomisk och institutionell förföljelse mot dem. Dr Tess Lawrie är en ikon bland dessa goda läkare och spelar huvudpersonen i denna berättelse.

"Andrew Hill, MD, är senior gästforskare i farmakologi vid Liverpool University. Han är också rådgivare åt Bill och Melinda Gates Foundation och Clinton Foundation. Som forskare för WHO som utvärderade ivermectin hade Hill ett enormt inflytande över den internationella vägledningen för användningen av läkemedlet.

Hill hade tidigare skrivit en analys av ivermektin som behandling av COVID-19 där läkemedlet visade sig vara överväldigande effektivt.

Den 6 januari 2020 vittnade Hill entusiastiskt inför NIH COVID-19 Treatment Guidelines Panel till stöd för användningen av ivermektin. Inom en månad hamnade Hill dock i vad han beskriver som en "knepig situation". Under påtryckningar från sina finansiärer publicerade Hill sedan en ogynnsam studie. Ironiskt nog använde han samma källor som i den ursprungliga studien. Endast slutsatserna hade ändrats." - World Tribune

Dr Tess Lawrie har visat sig vara bergfast i både vetenskaplig kunskap, etik och aktivism. Hon är chef för Konsultation om evidensbaserad medicin, grundare av det brittiska Initiativ för utveckling av rekommendationer för Ivermektin, och en av grundarna av Världsrådet för hälsa. Dr Lawrie kontaktade Hill om hans ändrade ståndpunkt från för till emot ivermectin och hans felaktiga presentation av vetenskapen. Samtalet är chockerande och utskriften finns med i denna artikel som ytterligare beskriver Dr Hill's sanna fall från nåd:

https://www.worldtribune.com/researcher-andrew-hills-conflict-a-40-million-gates-foundation-grant-vs-a-half-million-human-lives/ 

Tillägg: Här finns lite mer information om detta fall

Dela knappar

Telegram
E-post
Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut

Nyhetsbrev

Bli den första att få veta när Dr. Trozzi släpper innehåll. Det är gratis att gå med i vårt nyhetsbrev och du kan när som helst avsluta din prenumeration eller ändra dina inställningar för meddelanden.


Genom att skicka detta formulär godkänner du att få e-postmeddelanden från Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att ta emot e-postmeddelanden genom att använda länken SafeUnsubscribe®, som finns längst ner i varje e-postmeddelande. E-postmeddelanden skickas av Constant Contact

Våra allierade

sv_SESvenska